Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Bu hafta Survivor'da kim elendi, kim...

Survivor iletişim ödülünü hangi takım kazandı? Bu hafta Survivor’da kim elendi, kim gitti?


Survivor’da bu akşam çifte heyecan yaşandı. Hem ödül oyunu hem de eleme heyecanının yaşandığı gecede yarışmacılar oldukça zorlu parkurlarda yarıştı. Kullanıcılar Survivor elenen yarışmacıyı sorguluyor. Kazanan takım yakınlarıyla görüşme fırsatı elde etti. İşte Survivor ödül oyunu kazananı ve Survivor elenen yarışmacı ile ilgili detaylar…

SURVIVOR KİM ELENDİ?

Survivor’da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Kürşat, Aziz ve Osman Can’ın eleme adayı olduğu gecede sms oylaması sonucu Survivor’dan elenen yarışmacı eleme konseyinde belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu konseyde bu hafta 3 eleme adayı bulunuyordu. Ilıcalı, heyecanla beklenen gecenin sonunda en az oy alan yarışmacıyı açıkladı ve o isim Survivor final hayallerine veda etti. Survivor’da bu hafta elenen isim Survivor Kürşat Juan oldu.

SURVIVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler. İletişim ödülünü kazanarak Survivor adasından bir an olsun uzaklaşmak isteyen yarışmacılar, oyunu kazanabilmek için tüm güçlerini verdiler. İletişim ödülünün kazananı zorlu mücadelenin sonunda Mavi Takım oldu.

414x262-survivor-odul-oyununu-kim-kazandi-26-nisan-survivor-odul-oyununu-hangi-takim-kazandi-1682505359839

Ödülü kazanan Mavi Takım yakınlarıyla görüşme şansını elde etti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Estetik bağımlısı kadının son hali inanılmaz!Estetik bağımlısı kadının son hali inanılmaz!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum"İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak isyan etti! “Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum”
Adı Survivor Semih Öztürk'le anılmıştı! Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses itirafı şaşırttı! Meğer bu yüzden evlenmişAdı Survivor Semih Öztürk’le anılmıştı! Ayşegül Yıldız’ın İbrahim Tatlıses itirafı şaşırttı! Meğer bu yüzden evlenmiş





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments