Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinStil İkonu'nda ortalık karıştı! Birbirlerinin üzerine yürüyüp küfür ve hakaret yağdırdılar

Stil İkonu’nda ortalık karıştı! Birbirlerinin üzerine yürüyüp küfür ve hakaret yağdırdılar


Hakan Akkaya, Uğurkan Erez, Aslıhan Doğan Turan ve Ivana Sert’in yer aldığı Stil İkonu yarışmasının son bölümünde yer yerinden oynadı. Yarışmacılardan Sisi ve Nur İşlek, yemekhanede yemek yediği sırada tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Yemekhanede Nur İşlek’in kendisine laf atmasına sinirlenen Sisi “Sen dön önüne. Kameralarda görünmek için bana oynuyorsun. Benim asabımı bozma. Halinden utan, rezilsin” dedi. Sisi’nin sözleri karşısında çılgına dönen Nur İşlek, önce elindeki kaşığı fırlattı sonra da yarışmacının üzerine yürüdü.

Sisi’nin üzerine giden Nur İşlek, “Sen kimsin benimle böyle konuşuyorsun.” diyerek hakaret ve küfürler savurdu. Sinirden çılgına dönen ve kendisini tutan ekip uyarılarına da “Beni bırakın” diyerek bağıran İşlek, ayakkabısını fırlattı.

Stil İkonu 2

Ekibin uyarılarına rağmen sakinleşemeyen Nur İşlek, “Beni bu yarışmadan eleyin ve o kızı buraya getirin. Beni eliyorsunuz ben böyle seviyesiz insanlarla yarışmam” diyerek bağırmaya devam etti.

stil ikonu 3

stil ikonu 4

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Survivor Aşkım Burçe yürekleri sızlattı: 'Zaman geçtikçe...'Survivor Aşkım Burçe yürekleri sızlattı: ‘Zaman geçtikçe…’
Akşener'in açıklaması kızdırdı! "Halka en ufak..."Akşener’in açıklaması kızdırdı! “Halka en ufak…”
MasterChef Mehmet Yalçınkaya'dan yürek burkan kare! "Ben böyle bir şey görmedim..."MasterChef Mehmet Yalçınkaya’dan yürek burkan kare! “Ben böyle bir şey görmedim…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments