Salı, Nisan 23, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinStil İkonu hakkında bomba iddia! Apar topar yayından kaldırıldı

Stil İkonu hakkında bomba iddia! Apar topar yayından kaldırıldı


Stil İkonu yarışması son günlerin en popüler moda programlarından bir tanesi haline gelmişti. Her bölümü sosyal medyanın gündemine düşen program hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Hafta içi her gün yayınlanan yarışma programının yeni bölümü en son üç ay önce yayınlandı.

Stil İkonu’nun 35. bölümünün ardından yeni bölümünün yayınlanmaması ve yeni bölüm fragmanının gelmemesi izleyenler tarafından merak konusu oldu.

‘Stil İkonu neden yok?’ diye merak edenler programın yayından kaldırıldığı iddiaları ile karşı karşıya geldi. Sosyal medyada yer alan iddialara göre Stil İkonu yarışması final yapmadan bitti.

stil ikono 3

YouTube’da yayınlanan programın son bölümünün altına takipçileri; ‘Program bitmiş şaka mı?’, ‘Program neden bitti?’, ‘Stil İkonu pat diye bitti’, ‘Hiç açıklama yapmadan bir program nasıl biter?’ gibi yorumlar yaptılar.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’den Karan’a doğum günü partisi! Küçük oğulları Kerem’le ilk pozBurak Özçivit ve Fahriye Evcen’den Karan’a doğum günü partisi! Küçük oğulları Kerem’le ilk poz
'Sütyen' yorumu kocasını çok kızdırdı! Kendini tutamadı‘Sütyen’ yorumu kocasını çok kızdırdı! Kendini tutamadı
Göğüslerini sergiledi! Açık giyinmesi eleştirilince isyan ettiGöğüslerini sergiledi! Açık giyinmesi eleştirilince isyan etti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments