Cuma, Nisan 19, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaSporSiyasilerden Galatasaray'a tebrik mesajları - Son Dakika Haberleri

Siyasilerden Galatasaray’a tebrik mesajları – Son Dakika Haberleri


Sarı kırmızılı ekip deplasmanda Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek sezona iki hafta hala 23’üncü şampiyonluğunu garantiledi.


Siyasiler de sosyal medya hesaplarından tebrik mesajı yayımladı.


TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonu şampiyonu olan Galatasaray’ı tebrik etti.


Şentop, yayımladığı mesajda, “Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü’nü yenerek sezonu şampiyon tamamlamayı garantileyen Galatasaray’ı ve sarı-kırmızı renklere gönül vermiş taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


“Galatasaray camiasını gönülden kutluyorum”


Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu da mesajında, “Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu Şampiyonu Galatasaray’ı tebrik ediyor, taraftarlarını ve Galatasaray camiasını gönülden kutluyorum” sözlerine yer verdi.


Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci paylaşımında, “Şampiyon Galatasaray! Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu Şampiyonu Galatasaray’ı, taraftarını ve camiasını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


“Avrupa’da mücadele edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar”


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Spor Toto Süper Lig 2022-2023 Sezonu Şampiyonu olan Galatasaray Spor Kulübü’nü, taraftarını ve tüm Galatasaray camiasını gönülden kutluyorum. Avrupa’da mücadele edecek tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.


AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medyadan tebrik mesajı yayımladı.


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin diğer üyeleri de sosyal medya hesaplarından Galatasaray’ı tebrik etti.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments