Cuma, Nisan 19, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinSibel'le aşkı dillere destandı! Arka Sıradakiler'in İbo'su Fırat Çöloğlu değişimiyle şaşırttı! "Yıllar...

Sibel’le aşkı dillere destandı! Arka Sıradakiler’in İbo’su Fırat Çöloğlu değişimiyle şaşırttı! “Yıllar sana ne yapmış”


Bir dönemin fenomen dizisi Arka Sıradakiler’in İbo’su yıllar sonra ortaya çıktı. Görenler şimdilerde eski liseli halinden eser kalmayan Çöloğlu’nu tanımakta zorlanıyor.

Arka Sıradakiler, yayınlandığı döneme damgasını vurarak reyting rekorları kırmıştı. Dizide, lise hayatları anlatılan arkadaş grubunun içerisinde yer alan İbo karakteri ise o dönem genç kızların sevgilisi haline gelmişti.

ezgif.com-webp-to-jpg (15)

Ünlü oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı. Bir hayli değişmiş olan Çöloğlu’nu görenler tanımakta zorlandı.

f97b3b08-91aa-4026-9e8b-2a1fe6735e1e

14 Eylül 1986 yılında İstanbul’da doğan Çöloğlu, Beykent Üniversitesi mezunudur. Oyuncu üniversite eğitimin yanında bir de BASAD’ta oyunculuk eğitimleri aldı.

arka-siradakiler_957

Arka Sıradakiler’den sonra sadece 2012’de TRT 1’de yayınlanan Böyle Bitmesin dizisinde rol alan Fırat Çöloğlu, bu diziden sonra farklı bir projeyle televizyon ekranlarında yer almadı.

TELEVİZYONDAN ÇEKİLDİ

Uzun süredir televizyon ekranlarında yer almayan Çöloğlu’nun tiyatro sahnesinde olduğu ortaya çıktı. Oyuncu en son Hakan Bilgin ile aynı sahneyi paylaşmış.

b12b8296-c5f0-48b1-87af-d269f5aaeede

Sosyal medyayı da çok aktif kullanmayan oyuncunun paylaşımlarına dizinin takipçilerinden birçok yorum geliyor. Kullanıcılar, “Abi sana nolmuş”, “İbo yıllar sana ne yapmış”, “Yaşlanmamış yaş almış resmen”, “Hala çok yakışıklısın” gibi yorumlarda bulunuyorlar.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kızılcık Şerbeti final mi yapacak? Akıbeti belli olduKızılcık Şerbeti final mi yapacak? Akıbeti belli oldu
Acun Ilıcalı resmen meydan okudu! Survivor yarışmacıları neye uğradığını şaşırdıAcun Ilıcalı resmen meydan okudu! Survivor yarışmacıları neye uğradığını şaşırdı
Beyaz mini elbisesiyle poz verdi! Beyaz mini elbisesiyle poz verdi! “Hiç yaşlanmayacak galiba”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments