Perşembe, Mart 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinŞeyma Subaşı'nın düğününe günler kaldı! İstanbul'dan sadece 15 kişi davet etti

Şeyma Subaşı’nın düğününe günler kaldı! İstanbul’dan sadece 15 kişi davet etti


Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile 5 Mayıs’ta Marakeş’te evlenecek olan Şeyma Subaşı, büyük bir ekiple düğünü için son hazırlıklarını yapıyor.

İki gün iki gece sürecek düğününde iki farklı gelinlik giyecek olan Şeyma Subaşı, düğünü için İstanbul’dan sadece 15 kişiyi Marakeş’e götüreceği ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt yazısında, Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi’nin düğünü hakkında şu ifadeleri kullandı:

şeyma meedo

“Şeyma’nın düğünü için İstanbul’dan sadece 15 kişinin Marakeş’e gideceğini duydum. Müstakbel eniştemiz Meedo masraftan kaçındığı için mi bu kadar az kişiyi davet ettiler bilmiyorum ama bu 15 kişinin kimler olduğunu da çok merak ettim doğrusu.”

şeyma subaşı bekarlığa veda

Şeyma Subaşı, daha önce bekarlığa veda partisine sadece abonelerin şahitlik edeceğini duyurmuş, Şeyma Subaşı’nın bekarlığa veda partisinden paylaşımları takipçilerini tatmin etmemişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Transparan tarzı beğenildi! Yalı Çapkını'nın yıldızı kayıtsız kalamadı Transparan tarzı beğenildi! Yalı Çapkını’nın yıldızı kayıtsız kalamadı
Sütyen giymedi! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştıSütyen giymedi! Gömleğinin düğmelerini açıp paylaştı
Takipçisi Esra Ezmeci'ye açık açık sordu! "Kocamla swinger ilişki..."Takipçisi Esra Ezmeci’ye açık açık sordu! “Kocamla swinger ilişki…”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments