Pazar, Nisan 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaSağlıkSavaşan’dan Anlamlı Paylaşım ve Çağrı!

Savaşan’dan Anlamlı Paylaşım ve Çağrı!

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Ahmet Savaşan göreve gelmesinin ardından hayata geçirdiği ilk etkinliğini Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliği ile “Kansere Göğüs Gerelim” temasıyla yaptı.

UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliği ile organize ettiği ve Başbakan Ünal Üstel’in Eşi Zerrin Üstel’in iştiraki ile gerçekleştirilen yürüyüşte kadınlara evlerinde doğru yöntemlerle MEME KONTROLLERİNİ YAPMAYI ÖĞRETEN Self-Check uygulaması broşürü dağıtıldı. Lefkoşa yanısıra diğer İlçe Başkanlıklarına bağlı Kadın Kollarının da destek verdiği Lefkoşa yürüyüşü meme kanserinde erken teşhisin önemi konusunda anlamlı bir farkındalık yarattı.
UBP Lefkoşa İlçe Başkanı, Milletvekili Ahmet Savaşan’ın katılanlara teşekkür ettiği paylaşımı şöyle:

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER

UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın Kanser Hastalarına Yardım Derneği işbirliği ile organize ettiği ve Başbakan Ünal Üstel’in Eşi Zerrin Üstel’in iştiraki ile gerçekleştirdiğimiz yürüyüşte kadınlarımıza evlerinde doğru yöntemlerle MEME KONTROLLERİNİ YAPMAYI ÖĞRETEN Self-Check uygulaması broşürünü dağıttık. Katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum.

GEÇ KALMAMAK İÇİN SEVDİKLERİNİZE SİZ DE SELF-CHECK LİNKİNİ GÖNDERİN!

Kadınların Evlerinde Doğru Yöntemlerle Meme Muayenesi Yapmalarını öğreten Self-Check uygulamasını sevdiklerimizle paylaşın, HAYAT KURTARIN!

UNUTMAYIN ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR!

Video ve Bilgilendirme Metinleri İçeren Self-Check Uygulaması:

TIKLAYIN: http://cpiss.healtie.com.tr/

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments