Pazar, Mayıs 5, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısSavaşan: Denktaş’ı Özlem ve İnançla Anıyorum

Savaşan: Denktaş’ı Özlem ve İnançla Anıyorum

UBP Grup Başkanvekili, Lefkoşa İlçe Başkanı Ahmet Savaşan Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın vefatının 12’nci yılı nedeniyle kişisel sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Rauf Raif Denktaş’ın, Varoluş Mücadelesi’nin bayraktarlığını yapan Dr. Fazıl Küçük’ün açtığı yolda, mücadelenin liderliğini devralarak büyük başarılara ulaşmış, Kıbrıs Türk halkını bir toplum olmaktan kurtararak bir devlet sahibi yaptığına işaret eden Ahmet Savaşan, “Ne mutlu bana ki, değerli liderimizin son anlarında yanında bulunmak ve ona hizmet etmek şerefine sahip oldum. Nur içinde yatsın! Anıları ve öğretisi yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Ahmet Savaşan’ın paylaşımı şöyle:

Varoluş Mücadelemizin büyük önderi Rauf Raif Denktaş’ı derin bir özlem ve sarsılmaz bir inançla anıyorum.

Rauf Raif Denktaş, Varoluş Mücadelesi’nin bayraktarlığını yapan Dr. Fazıl Küçük’ün açtığı yolda, mücadelenin liderliğini devralarak büyük başarılara ulaşmış, Kıbrıs Türk halkını bir toplum olmaktan kurtararak bir devlet sahibi yapmıştır. Rauf Denktaş’ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin oluşumuna ve gelişimine önderlik eden politik tutumu; Kıbrıs Türk Halkı’na olan güveni ve Türkiye’ye olan sarsılmaz inancı bizim için öğretici olmaya devam etmektedir.

Ne mutlu bana ki, değerli liderimizin son anlarında yanında bulunmak ve ona hizmet etmek şerefine sahip oldum. Nur içinde yatsın!

Anıları ve öğretisi yolumuzu aydınlatmaya devam edecek.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments