Perşembe, Nisan 18, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaSporSamsunspor ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor

Samsunspor ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor


Yılport Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, 23 Nisan Pazar günü sahalarında oynayacakları Ankara Keçiörengücü maçını değerlendirdi.


Eroğlu, Ankara Keçiörengücü’nün play-off mücadelesi verdiğini belirtti.


“Biz artık Süper Lig’e çıktık ancak Keçiörengücü play-off için oynuyor. Yoğun fikstürde bir ayda 8 maç oynamıştık. Şimdi ise 10 günde bir maç oynayacağız. Nasıl ki bütün maçlara en iyi şekilde hazırlandıysak, bu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çıkacağız, taraftarımız önünde kazanmak için oynayacağız. Oyuncularımızı da ona göre hazırlıyoruz. Keçiörengücü de güçlü bir takım. Süper Lig garanti ama şampiyonluk henüz değil. Ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.”



Eroğlu, Samsun şehrinin ve takımının yerinin her zaman Süper Lig olduğunu dile getirdi.


“Elde ettiğimiz başarı önemli başarıdır. 11 yıl aradan sonra bunu başardık. Mutluyuz ancak Keçiörengücü maçını kazanmamız gerekiyor. 3 puan aldığımız takdirde birinci çıkmayı da garantiliyoruz. Verdiğimiz sözü yerine getirdik, Cumhuriyet’imizin 100. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık savaşını başlattığı 19 Mayıs’ta göğsünde Atatürk arması olan Samsunspor kulübünün bu başarısı çok anlamlıdır. Yıllar sonra bile çok güzel anılacak diye düşünüyorum.”

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments