Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinRuhsar'ın Reyhan'ı Ebru Karanfilci son haliyle şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Ruhsar’ın Reyhan’ı Ebru Karanfilci son haliyle şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi


Yayınlandığı döneme damga vuran Ruhsar dizisi oyuncuları arasında Hande Ataizi, Cem Davran, Ebru Karanfilci gibi isimler yer alıyordu. Dizide Reyhan karakterine hayat veren Ebru Karanfilci’nin son hali şaşırttı.

1998-2001 yılları arasında yayınlanan Ruhsar dizisinde rol alan Karanfilci, Cem Davran’ın hayat verdiği Mazhar karakterine aşıktı.

Ebru Karanfilci’nin fotoğrafına takipçileri “Hep güzel”, “Her şekilde doğal”, “Arkanda Ruhsar var”, “Ruhsar da çok komiktiniz”, “Hala aynısınız” yorumunda bulundular.

ebru1

1971 doğumlu olan Karanfilci, Müjdat Gezen’in kurduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı. Ünlü isim daha sonra İstanbul’da Marmara Üniversitesi’nde Turizm-Otelcilik bölümünden mezun oldu.

ruhsar

İzel’in Hasretim adlı şarkısının klibinde dans eden ünlü Ebru Karanfilci, Devlet Tiyatrosu’nda bir dönem oynadı.

ruhsar-reyhan

En son Gül Masalı dizisinde rol alan ünlü ismin oynadığı diziler arasında Selena, Sihirli Annem, Sevda Çiçeği, Küçük Sırlar, Arka Sokaklar ve Yasak Elma da bulunuyor.
ebru

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Züleyha Ortak ünlü popçuya isyan etti! 'Deprem bölgesine gelmeyerek iki kişinin hakkını yedi'Züleyha Ortak ünlü popçuya isyan etti! ‘Deprem bölgesine gelmeyerek iki kişinin hakkını yedi’
Zorla imam nikahı sahnesi gündem oldu! Zorla imam nikahı sahnesi gündem oldu! “Resmen kanım dondu”
'Kraliyet arabası'na öyle bir para ödedi ki... Kullanmak istemedi‘Kraliyet arabası’na öyle bir para ödedi ki… Kullanmak istemedi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments