Çarşamba, Nisan 24, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinREYTİNG SONUÇLARI 17 NİSAN 2023: Dünün reyting sonuçları açıklandı mı? Yasak Elma,...

REYTİNG SONUÇLARI 17 NİSAN 2023: Dünün reyting sonuçları açıklandı mı? Yasak Elma, Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu reyting birincisi kim oldu?


17 Nisan reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edilip araştırılıyor. Haftanın ilk gününde Alparslan Büyük Selçuklu, Bir Küçük Gün Işığı, Ömer ve Veda Mektubu TOTAL ve AB reyting sonuçları sıralamasında iyi yer edinebilmek için mücadele etti. İşte 17 Nisan Pazartesi reyting sonuçları…

REYTİNG SONUÇLARI 17 NİSAN AÇIKLANDI MI?

17 Nisan Pazartesi gününün reyting sonuçları henüz açıklanmadı. Reyting sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

GEÇEN HAFTANIN REYTİNG SONUÇLARI

10 Nisan Çarşamba günü reyting sonuçlarına göre;

Total’de birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ATV Ana Haber yer aldı.

AB’de ise ilk sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ikinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncü sırada ATV Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 grubunda ise ilk sırada Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada Ömer yer aldı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İç çamaşırsız tarzı olay! Hem alttan hem üstten dekolteli poz verdiİç çamaşırsız tarzı olay! Hem alttan hem üstten dekolteli poz verdi
Zarar büyük! Ekip para alamayacakZarar büyük! Ekip para alamayacak
Şenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Bekaret yanıtıŞenol İpek ile cinsel ilişki yaşamadığını ispat etmek istemişti! Bekaret yanıtı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments