Pazar, Nisan 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaEkonomiNear East Bank’tan Bayramınızı Renklendirecek Bayram Kredisi

Near East Bank’tan Bayramınızı Renklendirecek Bayram Kredisi

Near East Bank, artan ihtiyaçların hızlı ve kolayca karşılanabilmesi amacıyla, Ramazan Bayramına özel şeker tadında bir bayram kredisi kampanyası hazırladı.

Kolay ödeme seçeneğiyle bütçenizi rahatlatacak ve  aylık %4,08’den başlayan faiz oranı, 36 ay kadar vade imkanı ile hazırlanan Bayram Kredisi, 1.000.000 TL’ye kadar kullandırım özelliği ile de ihtiyaçlarınıza hızlı çözüm sunuyor.

Bu yıl bayram kredisi kullanan müşterilere hediyeler ise çeşitlendirildi. Çekilişle otel konaklama, akşam yemeği, alışveriş hediye çeki ve her başvuru sahibine saglık sigortası hediyeleri kampanyaya dahil edildi.

Kredi kullananan müşteriler arasından 15 kişiye çekilişle Mimoza Beach Hotel, Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de bayramın 1. ve 2. gecesi çift kişilik otel konaklama hediye edilecek. Kıbrıs’ın en güzel sahilinde Gazimağusa Yeniboğaziçi plajında bulunan Mimoza Beach Hotel’in eşsiz deniz manzarasına karşı huzurlu ve konforlu odalarında konaklayarak ve Girne’nin yükselen yıldızları Dorana Hotel ve Park Palace Hotel’de ise şehrin modern yapısı ve tarihle içiçe huzurlu bir konaklama ve eşsiz lezzetler eşliğinde unutulmaz bir bayram tatili yaşayayabileceksiniz. Bu yıl konaklama ödülü dışında 5 çifte kebapseverlerin adresi The Kebap House’da akşam yemeği ve 5 kişiye 2000 TL değerinde alışveriş çeki hediyeleri de eklendi.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu, özel dönemler ve bayramlarda her türlü koşulda müşterilerin ihtiyaç duyduğu nakde finansal destek sunarak kredi arayışında özellikle ilk tercih olmaya devam etmek istediklerini belirterek;

“2024 de kredi kampanyalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz,  Ramazan Bayramı  gibi özel bir dönem için, müşterilerimizin bayram öncesi her türlü ihtiyaçlarında kullanabilecekleri “Bayram Kredisi”kampanyamızı şubat ayı ile birlikte  başlattık. Finansal  açıdan müşterilerimizin yanında olurken ürüne dahil ettiğimiz hediyelerimizle de onları düşünen bir banka olduğumuzu da bilmelerini istedik. Finans ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirerek daha kolay, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bayram Kredisine son başvuru tarihi 9 Nisan 2024.  Kampanyadan yararlanmak isteyenler, Near East Bank Mobil, Near East Bank İnternet Bankacılığı, 444 0 634 telefon hattından ve Near East Bank şubelerinden kolayca kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Ayrıca, bilgi ve teklif almak için tüm Near East Bank şubelerinden, 444 0 632 Çağrı Merkezi’nden, 0542 880 06 32 numaralı WhatsApp hattından, Near East Bank Facebook sayfalarındaki linklerden kolay ve hızlı şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments