Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaEkonomiMiracle Amerika Nasdaq Borsasında Halka Arz Oluyor!

Miracle Amerika Nasdaq Borsasında Halka Arz Oluyor!

Ülkemizi dünya genelinde başarıyla temsil eden ve adını sıkça duyuran Miracle Cash & More, 2017 yılından beri üzerinde çalıştığı gerek lisanslarıyla gerek teknolojisiyle gerek varlığa dayalı dijital tapu konusunda dünyada öncü bir şirket konumuna geldi.

Şirketin önem verdiği en önemli unsurlardan biri, web, app, eğitim, elektronik ve terminalin yanında özellikle Avrupa ülkelerinde mağaza açmak ve “Ben buradayım” demek. Miracle Cash & More, KKTC, Türkiye, Almanya, Hollanda ve İspanya gibi dünya çapında birçok ülkede toplam 11 şubeye sahip.

TÜM ŞUBELER PORTEKİZ’DEKİ HOLDİNG ÇATISI ALTINDA

Şirketin gelişimi ve gerçekleştirmek üzere olduğu büyük başarısı hakkında bilgi paylaşan şirket CEO’su Hakan Törehan “Bu şirketlerin ana işi dünyada bir çatı altında en çok dağıtım kanalını toplayıp bu çatı altında lisanslı ve yasal bir şekilde her borsada olan ürünlerle birlikte, özellikle kripto sigorta kullanılarak inşa edilen finansal mühendislik ürünleri sunmaktır. Biz bu yapıyı ülke bazlı bir master franchise modeline dönüştürdük ve bu modelde işi icra eden taraf yine biziz. Ama biz NFT geliştirerek dünya çapındaki yatırımcılarımızı kendi yaptığımız projelerin paydaşı yaptık.” Diyerek, özellikle son 2 yıldır Miracle’ın, bir konsolidasyon sürecine giderek bütün ülkelerde dağınık olan şirketleri Portekiz’de kurulan holding çatısı altına topladığını ifade etti.

MIRACLE NASDAQ’TA LİSTELENECEK!

Dünyada uluslararası alanda şirket değerlendirmelerinin, DCF (Discounting Cash Flow – İndirgenmiş Nakit Akışı) üzerine yapıldığını belirten Törehan, Miracle’ın başlangıç değeri 1 milyar dolar olan konsolide DCF raporu ile birlikte 14 ile 16 hafta arasında bu konsolide edilmiş yapıyı bir KKTC şirketi olarak bir ilki başararak New York Nasdaq borsasında listelenmek üzere yola çıktığını müjdeledi. Dünyanın en büyük firmaları olan Apple, Sony, Tesla gibi firmalarla birlikte listelenecek olan Miracle, bu başarıyla birlikte hem dünyadaki tüm yatırımcılara ulaşabilecek hem de likit bir şirket haline gelecek.
Miracle NFT sahipleri de böylece Nasdaq üzerinde arz edilmiş şirkette hisse sahibi olmuş olacak.

“PHOENIC” MIRACLE İÇİN DOĞUYOR!

Öte yandan, Miracle, bütün bu büyümeyi ve konsolidasyonu yaşarken 1 milyar dolarlık değerlemeyi daha da yukarıya taşıyabilmek için yeni bir token üzerinde çalışarak, “Phoenic” isimli token için CoinMarketCap üzerinde 0.0001 değerinde pre-sale (ön satış) için ilk adımlarını attı. Toplam 111 milyar 100 milyon adet olarak basılan “Phoenic” ilk aşamada yalnızca %5 olarak satışa sunulacak, daha sonra her 30 günlük periyodda 5 kat artarak listeleneceği güne kadar 0.0010 fiyatına ulaşacak.

Ayrıca, 15 Eylül’de Singapur’da düzenlenecek olan Asya’nın en büyük kripto fuarı Stablecoin Summit’te Miracle, Asya’nın en büyük kripto şirketlerinden Coinstore ile birlikte fuarın en büyük standını açıyor.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments