Cuma, Mart 29, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısMilli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu Ramazan Bayramı’nı kutladı

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu Ramazan Bayramı’nı kutladı

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Kıbrıs Türk halkının, Türk ulusunun ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Çavuşoğlu, depremde hayatını kaybedenler nedeniyle bu yıl buruk bir bayram kutlanacağını belirtti.

Çavuşoğlu bayram mesajında şunları kaydetti:

“Değerli halkımız; sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok değeri barındıran mübarek Ramazan ayını geride bırakırken, barışın, huzurun ve dayanışmanın vesilesi olan bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Bayramlar, toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarını oluşturan çok önemli günlerdir. Gönüller, huzur ve sevinçle dolar. Ancak bu bayramı, yaşadığımız deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın ve kardeşlerimizin kayıpları nedeniyle buruk bir şekilde idrak edeceğiz.

Dayanışma duygusunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, ailelerimizin yaşadığı büyük acıyı paylaşıyor, Allah’tan sabır diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle mesajıma son verirken, Kıbrıs Türk halkının, Türk ulusunun ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve huzur içerisinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments