Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısMesarya ovasında Vahşet…

Mesarya ovasında Vahşet…

Mesarya ovasında başıboş köpekler Vahşet saçtı… Mandıraya giren başıboş köpekler 40 hayvanı telef etti…

Mesarya’da dün sabah İbrahim Aktuna mandırasına girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı..Aktuna,  koyun keçi ve oğlaktan oluşan 40 hayvanının başıboş köpekler tarafından öldürülerek telef edildiğini söyledi.

İbrahim Aktuna’nın oğlu Süleyman Aktuna ise başıboş köpekler tarafından 1 ay içinde 4 mandıraya saldırıldığını ve hayvanların telef olduğunu belirtti.

Süleyman Aktuna’nın iddiasına göre Mesarya Belediyesi tarafında  başıboş köpeklerin toplandığı ve geçici bir barınak yapılarak orada bakıldığın fakat hayvan severlerin baskısı ile karşılaşan Belediye’nin hayvanları tekrar serbest bıraktığını söyledi.

Aktuna, “Hayvanları hepimiz seviyoruz, bizde yardımcı olalım bu hayvanlar toplansın barınağa korunmaya alınsınlar.. Bugüne kadar Akdoğan bölgesinde 1 ay içerisinde 4 mandıraya saldırdılar. Toplamda 200 bin tl ye yakın zararımız var bunu kim karşılayacak hayvan severlermi”….

Polis ve veteriner dairesi ile birlikte belediye başkanı  ve muhtarında olay yerine geldiği, gerekli tutanakların yapıldığını vurgulayan Aktuna yetkililere seslenerek bu yaşananların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını talep etti.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments