Pazartesi, Mayıs 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMerve Boluğur yine rahat durmadı! Tartışma yaratacak sözler

Merve Boluğur yine rahat durmadı! Tartışma yaratacak sözler


Ekim ayında Mert Aydın ile evlenen ve kısa bir süre sonra ayrılık kararı veren Merve Boluğur sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde yer alıyor. Boluğur Instagram hesabından takipçilerin sorularını yanıtladı. Neden hayatında birinin olmadığını soran takipçisine “Erkekler kapatılsın” diyerek yanıt verdi.

“ERKEKLER KAPATILSIN”

Güzel oyuncu bir takipçisinin “Neden hayatında birisi yok veya aşık olacağın adamı nasıl isterdin?” sorusuna, “Erkekler kapatılsın. Ya basit şeyler erkek enerjisi yüksek adam seviyorum. Kadın kafasını çözmüş adam beni çok etkiler. Sahiplenici bir de… ve tabi ki eğlenebileceğim” yanıtını verdi.

merve1

SİNEMA FİLMİ GELİYOR

Yeni bir projeye başlama niyetinin olup olmadığının sorulması üzerine Boluğur, “Evet sinema filmi için menajerim ilgileniyor şu an” dedi.

merve2

“ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM”

Daha önce iki kere dünyaevine giren Merve Boluğur bir takipçisinin “Evlenmek istiyor musun?” sorusuna “Ya evlenmek değil de çocuğum olsun istiyorum” yanıtını verdi.

merve

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Dünyaca ünlü modelden Türkiye'ye destekDünyaca ünlü modelden Türkiye’ye destek
Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Aylık geliri sorulunca...Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Aylık geliri sorulunca…
Müge Anlı'dan kahreden haber! "Ne yazık ki..." diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!Müge Anlı’dan kahreden haber! “Ne yazık ki…” diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments