Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinMasterChef Mehmet Yalçınkaya GSM operatörüne ateş püskürdü! "Takipçilerime çağrıda bulunacağım"

MasterChef Mehmet Yalçınkaya GSM operatörüne ateş püskürdü! “Takipçilerime çağrıda bulunacağım”


Şef Mehmet Yalçınkaya, Kahramanmaraş deprem bölgesinde ekibi eşliğinde yemek pişirme ve dağıtım işlerinde görev alıyor. Mehmet Yalçınkaya GSM operatörüne seslenerek takipçilerine çağrıda bulunacağını dile getirdi.

“TAKİPÇİLERİME ÇAĞRIDA BULUNACAĞIM”

GSM operatörüne seslenen Mehmet Yalçınkaya, “Sevgili GSM operatörüm beni iki gündür arayıp tarife ile ilgili konuşacaksın sanki ama bana bir türlü ulaşamıyorsun. Düşün halini, çok yazık. Kendi işin için bile ulaşamıyorsun. Düşün halini, yarın da ulaşamazsan ve bölgeye sistem kurmazsan tüm takipçilerime sizi bırakması için çağrıda bulunacağım.” dedi.

Telefonların çekmediğine değinen Mehmet şef bölgeye sistem kurulmasını istedi. Mehmet şef, eğer sistem kurulmazsa takipçilerine çağrıda bulunarak GSM operatörünü bırakmalarını isteyeceğini dile getirdi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Necati amca 17 gün sonra kızını ilk defa gördü!  Müge Anlı çorbası isteyerek hafızalara kazınmıştıNecati amca 17 gün sonra kızını ilk defa gördü! Müge Anlı çorbası isteyerek hafızalara kazınmıştı
Haluk Levent’e dolandırıcı diyen Deniz Akkaya tek tek açıkladı!Haluk Levent’e dolandırıcı diyen Deniz Akkaya tek tek açıkladı!
Diyanet'in 'evlatlık' fetvasını duyunca çileden çıktı! "Siz kafayı mı yediniz?"Diyanet’in ‘evlatlık’ fetvasını duyunca çileden çıktı! “Siz kafayı mı yediniz?”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments