Salı, Mayıs 7, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinLüks rezidansta öldürülen Selin Yalın, ünlü şarkıcının kuzeni çıktı!

Lüks rezidansta öldürülen Selin Yalın, ünlü şarkıcının kuzeni çıktı!


Kartal’da lüks rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın’ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi.

YALIN’IN KUZENİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Ömer Öktem cinayeti itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal’taki Anadolu Adliyesi’nde sevkedilen Ömer Öktem tutuklandı.

Öktem’in hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Polis tutanaklarını kabul etmediği söyleyen Ömer Öktem’in ifadesinde, “Kesinlikle Selin’i kasten öldürmedim. Selin benim yaklaşık 8 yıllık kız arkadaşımdı. Babasının vefatından sonra psikolojik olarak etkilendi. Kendisinin üstünde sürekli annesinin baskısı olur. Psikolojik olarak dolar ve bir anda sinir patlaması yaşayan bir insandı. Hakkımızdaki kavga ihbarı bu nedenledir. Biz kavga etmedik. Ben kendisine zarar vermesini istemediğim için silahın mermilerini boşaltıyordum. Bu esnada silaha doğru hamle yaptı. Ben kendisine zarar vermesinden ve intihar etmesinden korktuğum için ondan önce davrandım. Silahı almaya çalışırken birden silah patladı ve Selin koltuğa yığıldı. Bu esnada ben şoka girdim. Kendisine kalp masajı yaptım. Daha sonra intihar etmeyi düşündüm. Silaha bir mermi koydum ve kafama dayadım fakat çocuklarım gözümün önüne gelince duvara doğru ateş ettim. Silahı Selin’in eline tutuşturmadım. Polis tutanağını kabul etmiyorum. Olaya intihar süsü vermek istemedim” ifadelerini kullandı.

Polis tutanaklarında kanlar içinde bulunan Selin Yalın’ın sol elinde silah olduğu belirtilmişti.

Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rezidansta öldürülen Selin Yalın’ın, ünlü şarkıcı Yalın’ın kuzeni olduğu ortaya çıktı.

öktem

Maltepe Merkez Camii’nde cuma namazının ardından estetisyen Selin Yalın’ın cenaze namazı kılındı. Yalın’ın aile yakınları, cenazede gözyaşı döktü.

yalınson

Selin Yalın’ın, Başıbüyük Mezarlığına defnedileceği öğrenildi. Şarkıcı Yalın’ın, kuzeninin cenaze namazına katılmadığı görüldü.

cenzae1

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
10 yıldır küsler... Zuhal Topal'a olay sözler10 yıldır küsler… Zuhal Topal’a olay sözler
Yine sosyal medyayı salladı! Siyah mayosuyla...Yine sosyal medyayı salladı! Siyah mayosuyla…
'Beni iğfal etti' sözleri başına iş açtı! O gazete küpürü dosyaya eklendi‘Beni iğfal etti’ sözleri başına iş açtı! O gazete küpürü dosyaya eklendi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments