Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısLesinger Lefke halkıyla buluştu: "Halkımın hizmetkârı olmak için bu yola çıktım"

Lesinger Lefke halkıyla buluştu: “Halkımın hizmetkârı olmak için bu yola çıktım”

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger, Lefke ilçe başkanlığının düzenlediği yemekli gecede Lefke bölge halkıyla bir araya geldi.

Lesinger ;Halkımın hizmetkârı olmak için bu yola çıktım

Lesinger Yoğun katılımla gerçekleşen gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi; Sizlerinde bildiği gibi,  25 Haziran tarihinde bir ara seçim gerçekleştirmiş olacağız.

25 Haziran’da gerçekleşecek olan bu Ara Seçimde tek kadın milletvekili adayı olarak partimiz Yeniden Doğuş Partisi  adına bu yarışta yer almaktan gurur duyduğumu öncelikle belirtmek isterim.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini ,ekonomik ve sosyal bütünleşmenin güçlendiği bir ülke haline getirmeyi hedefleyen partimle beraber bu kutlu yolda yürümeyi kendime görev edinerek halkımın hizmetkarı olmak için bu yola çıktım.

Partimiz, insanlık onuruna yaraşır şekilde hizmet etmeyi, bu uğurda politikalar geliştirmeyi, eşitliği, istikrarı, adaleti, çağdaşlığı hayati bir mesele olarak ele almaktadır.

Fırsat eşitliğinin ve sosyal adaletin en üst düzeyde olduğu bir ülke inşa etmek için ülkemizin her beldesini, halkımızın tüm kesimlerini kucaklayan bir siyasi kimliğe sahip olacağımın sözünü sizlere buradan veriyorum.

Bizler sadece bugünün insanına ve bu güne karşı sorumlu değiliz. Bugünden yarını inşa etmenin, yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşımanın bilinciyle hareket etmekteyiz ve etmeliyiz dedi.

Lesinger sözlerine şu cümle ile son verdi; Sorunlara halkın içerisinden bakarak çözüm üreten, halktan aldığı yetki ve güçle halkın taleplerine dayalı projeler geliştirecek bir anlayışla hareket edeceğim.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments