Pazar, Nisan 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısKKTC'de Yaşamaktan Mutlu Olmayanların Hazin Durumu

KKTC’de Yaşamaktan Mutlu Olmayanların Hazin Durumu

KKTC, Kıbrıs Türk Halkının, ENOSİS ‘e, Rum-Yunan yayılmacılığına, uyguladıkları etnik temizlik ve soykırıma karşı verdiği soylu bir milli mücadele sonucu kuruldu.
KKTC, Kıbrıs Türk Halkının, barbar Rum-Yunan saldırılarına karşı verdiği özgürlük ve varolma mücadelesinde çektiği çilelerin ve yaptığı inanılmaz fedakarlıkların ödülüdür, sonucudur.

KKTC, egemenlik ve bağımsızlığımızın simgesi ve güvencesidir.
Milli mücadele, 1957’den itibaren liderimiz Denktaş’ın kurduğu TMT öncülüğünde ve Anavatanımız Türkiye’nin karşılıksız siyasi, askeri, maddi, manevi desteğiyle verildi.
Anavatan Türkiye, ENOSİS ‘i önlemek ve bizi özgürlüğe kavuşturmak için yüzlerce evladını ölüme gönderdi, Dünyanın baskılarını, ambargolarını göğüsledi, bize milyarlarca dolar maddi katkıda bulundu, bulunuyor, güvenliğimizi ve adaya getirdiği barışın devamını sağlıyor..

KUTSALLARIMIZ

Bu nedenle Milli Mücadelemiz kutsalımızdır…
TMT kutsalımızdır…

Denktaş kutsalımızdır…

KKTC kutsalımızdır
Anavatan ve ordumuz kutsalımızdır…

KUTSALLARIMIZA SALDIRIYORLAR

Ne acı ki, bu devletten nemalanan bir gurup marazi insan ve 5.Kol, yıllardır geceli gündüzlü KUTSALLARIMIZA ve onları savunanlara, ENOSİS’Çİ faşist bir Rum gibi saldırıyor.
Bitmek, tükenmek bilmeyen bu utanç verici saldırılarında hiçbir sınır tanımıyorlar. Hakaret ediyorlar, küfrediyorlar, yalan söylüyorlar, provokatörlük yapıyorlar, KKTC ‘yi savunanlara karşı linç kampanyaları düzenliyorlar, Devleti ve Anavatanı savunanları sindirip susturmaya çalışıyorlar, 5. Kol faaliyetinde bulunuyorlar…

Eli kanlı, faşist, ırkçı, soykırımcı, işgalci, ambargocu, gayrı meşru Rum devletinin avukatlığını yaparak her gün, her vesileyle KKTC ve Türkiye’ye insafsızca saldırmak, zehirlenmiş hasta bir beyne sahip olmak değilse nedir?

KKTC’DE YAŞAMAKTAN MUTLU DEĞİLLER

Binbir çileye ve fedakarlığa katlanarak kanımız ve canımızla kurduğumuz, özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin simgesi ve güvencesi olan KKTC’de yaşamaktan mutlu değiller.

Kutsalımız olan KKTC’den, tek yardım edenimiz, koruyucumuz Anavatandan, tek güvencemiz olan ordumuzdan, milli mücadele örgütümüz TMT’den, TMT’yi ve KKTC ‘yi kurduğu için liderimiz Denktaş’tan nefret ediyorlar…

Bu kutsal değerlerimizi savunan ve KKTC ile Anavatana sahip çıkan herkesi yok edilecek düşman görüyorlar

Tıpkı Türklük, Türkiye, KKTC düşmanı, ENOSİS’Çİ faşist, ırkçı bir Rum gibi…
Çatısı altında yaşadığınız Devlete, onu savunanlara ve milli mücadele tarihimize bu denli nefret duyarsanız, mutlu olabilir misiniz?

KİMDİR BUNLAR?

Bunların çoğu, Rum propaganda ve adam devşirme örgütü Stelyos Vakfı’ndan ödül olarak euro çekleri alanlardır…

Bunlar, Rum Yönetimi Başkanı adına, sözcüsünden kapalı zarf içinde binlerce euro alanlardır.
Bunlar, AB/ABD fonlarından bugüne dek milyonlarca euro’yu cepleyenlerdir…
Bunlar, ENOSİS’çilerle birlikte “Maraş Rumlara iade edilsin” diye güneyde miting yapanlardır…

Bunlar, Anavatan Büyükelçiliği önünde, hiç utanıp sıkılmadan, ENOSİS’çi faşist bir Rum gibi “Türkiye defol, askerini, elçini al da git” diye eylem yapanlardır…

Bunlar, kendi ifadeleriyle “ABD Büyükelçiliği tarafından eğitilen” ve kendilerini “Türkçe konuşan Kıbrıslı” olarak niteleyip, KKTC Vatandaşı TÜRK olmaktan utananlardır.
Bunlar, ortak mücadele yapmayı içeren 10 gizli Protokolü, ENOSİS’Çİ AKEL ile imzalayanlardır.

Elbette nefret ettikleri Türk ordusunun güvencesindeki KKTC’de kendilerini mutlu hissetmeyecekler

Ne ki yapacak bişey yok.

Ya KKTC’de mutsuz olarak yaşayacaklar, ya da 50 metre yürüyüp, kendilerini mutlu hissettikleri ve “devletimiz ”dedikleri sözde “Kıbrıs Cumhuriyeti”ne geçecekler, Rum idaresinde mutlu yaşayacaklar!!!

Sevmediğiniz, adını anmamak için “Kıbrıs’ın Kuzeyi” dediğiniz KKTC ‘de kalıp acı çekmeyin, mutluluğunuz Lokmacı’dan az ötede, “Kıbrıs’ın Güneyi”ndeki “devletiniz”de! Herkes mutlu olduğu yerde yaşamalı, değil mi?

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments