Pazar, Nisan 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in annesi bakın kim çıktı! Meğer kamera arkasında...

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in annesi bakın kim çıktı! Meğer kamera arkasında…


Başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümleriyle cuma akşamlarına damga vuruyor.

Her bölümü fırtınalar koparan dizide Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in annesinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız. 1995 yılında İstanbul’da doğan Civelek’in annesi Kızılcık Şerbeti’nin senaristi Melis Civelek’tir.

nilay 1

Ünlü senarist Melis Civelek, kariyerine ilk olarak çeşitli kanallarda genel müdürlük ve genel yayın yönetmenliği görevlerini sürdürerek başladı.

melis civelek

ATV, Kanal D, Star TV gibi kanallarda çalıştıktan sonra 2014’te Show TV’nin genel yayın yönetmenliğini üstlenen Civelek, görevini bir yıl sonra bırakarak senaryo yazarlığında kendine yepyeni bir kariyer kapısı araladı.

İlk olarak yayınlandğı dönemde büyük ilgi ile izlenen Adını Feriha Koydum dizisinin senaryosunu yazan Civelek, dizinin inanılmaz beğeni almasıyla sektörün aranan isimlerinden biri haline geldi.

Melis Civelek, Adını Feriha Koydum’la başlayan kariyer yolculuğuna Güllerin Savaşı, Asla Vazgeçmem, Yasak Elma, Sol Yanım ve Bir Umut Yeter dizileriyle devam etti.

Aktif olarak senaryo ekiplerinde de yer alan Civelek 12 yıllık senaristlik kariyerinde tam 7 başarılı işe imzası atmış.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu ve oyuncuları Yüz Yıllık Mucize konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte Yüz Yıllık Mucize dizisi konusu ve oyuncuları
Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti Bu kez üstü küçük geldi! Göğüs dekolteli pozlarıyla mest etti
2014 yılında 89,90 lira olan Ramazan paketini paylaştı! Yorum yağdı2014 yılında 89,90 lira olan Ramazan paketini paylaştı! Yorum yağdı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments