Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner kendini tutamadı! Feyza Civelek'e olay sözler

Kızılcık Şerbeti’nin Giray’ı Kaan Taşaner kendini tutamadı! Feyza Civelek’e olay sözler


Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu’nun arasında gerilim olduğu, öpüşme krizi yaşadıkları ve küslüğün Cannes’da son bulduğu gündem olmuştu.

Senaristin kızı olan ve dizide de Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek de bir röportajında “Aşık olduklarında dünyayı ayağa kaldıran, ancak ayrıldıktan sonra birbirlerine düşman kesilenler oluyor. ‘Bu rolü oynamam’ diyerek yapımcıyı arayanlar bile oluyor…” sözlerini kullanarak krizin fitilini ateşlemişti.

Civelek son söyleşisinde ise ikili arasında bir ilişki olduğunu ve küslüğün de Cannes’da bittiğini ifade etmişti.

Kızılcık Şerbeti’nde Giray Şifacıgil karakterini canlandıran Kaan Taşaner de bu olaylar üzerine TV100’deki Magazin Hattı programına yaptığı açıklamada Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında yaşananları aktaran Civelek’e bomba sözler söyledi.

Ekran Alıntısı

“PATAVATSIZ DİYEMEMİŞ DE…”

Feyza Civelek’in setteki olayları medyaya taşıması hakkında oyuncu “Oyuncular normalde çok ketum olur ama Feyza böyle değil. Kendine haz bir karakter. Karakteri itibariyla çok açık sözlü lazım tabii Feyza gibi insanlar. Sette yaşanan olaylarla ilgili sürekli bombalar patlatıyor” dedi.

Sosyal medyada “Aman senarist annesi duymasın hemen rolü azaltır”, “Patavatsız diyememiş de”, “Feyza olay çıkarır” yorumları yapıldı.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İtiraf etti! Sevgilisi en yakın arkadaşıyla...İtiraf etti! Sevgilisi en yakın arkadaşıyla…
Sinem Kobal ile pozu ve sade tarzı dikkat çekti! Sinem Kobal ile pozu ve sade tarzı dikkat çekti! “Linçlenen bir insanım” diyerek…
Karnı burnunda yeni yaşını kutladı! Kızının adını da açıkladıKarnı burnunda yeni yaşını kutladı! Kızının adını da açıkladı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments