Cumartesi, Mayıs 11, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in o halleri gündem oldu! Gençlik fotoğrafını görenler...

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen’in o halleri gündem oldu! Gençlik fotoğrafını görenler çok şaşırdı


Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği ‘Abdullah Bey’ karakteriyle adından sıkça söz ettiren Settar Tanrıöğen bu defa gençlik halleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncunun yıllar önce Bir Demet Tiyatro’da Saldıray karakterini canlandırdığı ortaya çıktı. Usta oyuncu, yayınlandığı döneme damgasını vuran Bir Demet Tiyatro’da modern zaman dervişi Saldıray Abi tiplemesiyle oldukça konuşulmuştu.

Settar Tanrıöğen 1

Bir Demet Tiyatro’da renkli kıyafet tercihleri ve konuşma tarzıyla dikkat çeken Settar Tanrıöğen, “Yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın” repliğiyle hafızalarda yer eden oyunculardan biri olmuştu.

Settar Tanrıöğen 2

Settar Tanrıöğen’in gençlik fotoğrafları yeniden sosyal medyada yayıldı. Ünlü oyuncunun o hallerini görenler; ‘Apo’nun gençliğine inanamadım’, ‘Bu ikisi aynı kişi olamaz’ gibi yorumlar yaptılar.

Settar Tanrıöğen 3

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
O yorumlara kayıtsız kalamadı! Yanıtı sosyal medyayı salladıO yorumlara kayıtsız kalamadı! Yanıtı sosyal medyayı salladı
Değişimi dikkat çekti! Son haline yorum yağdı  Değişimi dikkat çekti! Son haline yorum yağdı
Falyalı cinayeti sonrası mı başladı? Dilan Polat'la tanıştı, tüm rota değiştiFalyalı cinayeti sonrası mı başladı? Dilan Polat’la tanıştı, tüm rota değişti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments