Pazartesi, Mayıs 13, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen bakın kim çıktı! Meğer o dönemin yıldızıymış

Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen bakın kim çıktı! Meğer o dönemin yıldızıymış


En son Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrol olduğu aşıklar Bayramı filmi ile izleyici karşısına çıkan Settar Tanrıöğen, şu sıralar Kızılcık Şerbeti Nursema’nın babası Abdullah Bey rolüyle de büyük ilgi görüyor. Ünlü oyuncunun yıllar önce Bir Demet Tiyatro’da Saldıray karakterini canlandırdığı ortaya çıktı.

Usta oyuncu, yayınlandığı döneme damgasını vuran Bir Demet Tiyatro’da modern zaman dervişi Saldıray Abi tiplemesiyle oldukça konuşulmuştu.

kizilcik-serbetinin-abdullah-beyi-settar-tanriogenin-yillar-ici_eb255257

Bir Demet Tiyatro’da renkli kıyafet tercihleri ve konuşma tarzıyla dikkat çeken Settar Tanrıöğen, “Yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın” repliğiyle hafızalarda yer eden oyunculardan biri oldu.

ezgif.com-webp-to-jpg (1)

ezgif.com-webp-to-jpg (2)

KÖYDE YAŞIYOR

Rol aldığı yapımlar dışında magazinde görünmeyi tercih etmeyen oyuncu, şehir hayatını sevmediğini, bahçeli bir evde hayatını devam ettirdiğini söylüyor. Bir dönem Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yaşayan Settar Tanrıöğen, aslen Denizlili.

1200x627-kizilcik-serbeti-abdullah-kimdir-settar-tanriogen-kimdir-nereli-kac-yasinda-meslegi-ne-burcu-boyu-ve-kilosu-ka-1667134983003

Evinde televizyon olmadığını her fırsatta söyleyen Settar Tanrıöğen günümüz dizileri için ilginç bir yorumda bulunuyor. Usta oyuncu verdiği bir röportajda, “Diziler büyük bir dönüşüm yaşadı. Artık reklamlar izlensin diye yapılıyor. O yüzden süreleri çok uzun ve hikayeleri yavan.” diyererek dizi süreleri ile ilgili bir serzenişte bulundu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sütyensiz poz verdi! Göğüs dekoltesi nefes kestiSütyensiz poz verdi! Göğüs dekoltesi nefes kesti
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum"İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak isyan etti! “Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum”
Sütyensiz pozuyla nefes kesti! Göğüs dekoltesine beğeni yağdıSütyensiz pozuyla nefes kesti! Göğüs dekoltesine beğeni yağdı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments