Çarşamba, Mayıs 8, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti 23. yeni...

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti 23. yeni bölüm ne zaman? İşte 14 Nisan 2023 Show Tv yayın akışı


Kızılcık Şerbeti dizisi olaylı sahneleri ile gündemden düşmüyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti RTÜK’ten aldığı cezalar ile sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Dizinin son durumu ise merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti 23. yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

14 Nisan 2023 Show Tv yayın akışına göre Kızılcık Şerbeti yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Dizi 23. yeni bölümüyle ekrana gelecek.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeğin ortaya çıkması ile kısa sürede aklansa da Kıvılcım’a olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir.

Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır. Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir.

Umut, boşanmadan kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Nursema’yla iletişime geçmek için yaratıcı çözümler üretecek, bu ayrı dönemi biraz daha az sancılı atlatmak için çabalayacaktır.

Kızılcık Şerbeti 1

Abdullah’ın, Alev’e teşekkür hediyesi olarak aldığı saat Sönmez ile Alev arasında yeni bir soruna neden olurken sorunu öğrenen Abdullah kısa bir sürede olayı çözümleyerek Alev’in rahat bir nefes almasını sağlayacaktır.

Sahtekarların ağına düşen Nilay gittikçe dibe çekilmekte ve hayatının hatasını yapmak üzeredir.

14 NİSAN 2023 SHOW TV YAYIN AKIŞI

06:00 Baba
08:00 Bu Sabah
10:00 Kuzey Yıldızı İlk Aşk
12:15 Aslı Hünel İle Gelin Evi
15:00 Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
18:45 Show Ana Haber
20:00 Kızılcık Şerbeti
00:15 Aile
02:45 Güzel Günler
05:15 Bir Şansım Olsa

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kavak Yelleri'nin Deniz'i İbrahim Kendirci'nin son hali şaşırttı! "Şimdi onlar düşünsün"Kavak Yelleri’nin Deniz’i İbrahim Kendirci’nin son hali şaşırttı! “Şimdi onlar düşünsün”
Yeğeniyle teknede yakalanmıştı! Son halini paylaşınca...Yeğeniyle teknede yakalanmıştı! Son halini paylaşınca…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments