Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKirli Sepeti dizisindeki Dilan Polat göndermesi olay oldu! O sahne sosyal medyayı...

Kirli Sepeti dizisindeki Dilan Polat göndermesi olay oldu! O sahne sosyal medyayı salladı


Tüm Türkiye aylardır Dilan Polat ve Engin Polat çiftini konuşuyor. Lüks yaşantıları ve gösterişli hayatlarıyla gündemden düşmeyen Polat çifti kara para aklamak ve vergi kaçırmak suçlamalarıyla 5 Kasım günü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Her gün yeni detayların ortaya çıktığı Dilan Polat-Engin Polat hakkında soruşturma devam ediyor. Halihazırda cezaevinde olan fenomen çiftin içinde bulundukları durum tüm Türkiye’yi şoke ederken, söz konusu olay televizyon ekranlarına da sıçradı.

Kirli Sepeti 1

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti dizisindeki Nergis karakterinin Aylin’le konuştuğu sahnede Dilan Polat’a yapılan gönderme sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kirli Sepeti 2

Gözde Seda Altuner’ın hayat verdiği Nergis’in eski kocası hakkında ‘Artık o enerciii diye bağıran kadının kocasıyla koğuş arkadaşı olur.’ ifadelerini kullanması herkesi şaşırttı.

Kirli Sepeti’ndeki o sahneye sosyal medyada; ‘Çok iyi gönderme’, ‘Tam yerinde olmuş’, ‘Çok iyi ya’ gibi yorumlar yapıldı.

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ayna karşısında poz verdi!  Derin sırt dekoltesi olay oldu Ayna karşısında poz verdi! Derin sırt dekoltesi olay oldu
Milyonda bir ihtimaldi! Çift rahimli kadın hamile kaldı kalmasına ama... Kocası duyunca şoke olduMilyonda bir ihtimaldi! Çift rahimli kadın hamile kaldı kalmasına ama… Kocası duyunca şoke oldu
İkinci kez anne oluyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu İkinci kez anne oluyor! Müjdeli haberi böyle duyurdu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments