Cuma, Mayıs 10, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısKendini bilmez bir maganda sürücü tarafından Gazeteci Alihan Pehlivan'a saldırı...

Kendini bilmez bir maganda sürücü tarafından Gazeteci Alihan Pehlivan’a saldırı…

Kendini bilmez bir bir maganda ticari sürücü tarafından aracı içerisinde çocuklarının gözü önünde darp edilen gazeteci Alihan Pehlivan sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak yaşananlara veryansın etti.

Pehlivan Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada,

“Değerli dostlarım, bugün 13.20 gibi Ercan yolu üzerinde Mercedes Vito marka bir ticari araç sol şeritten sağ şeride doğru bilinçsiz bir şekilde gitmeye başladı. Arkasından korna çalarak uyardım ve kendi şeridine geçince yanına araçla yaklaştım ve durmasını istedim. Durduktan sonra plakasının resmini çektim ve kendisine şikâyet edeceğimi söyledim ve yola devam ettim. Ercan Havalimanı önünde çocuğumla beraber misafirimizi aldık ve tam hareket edecekken malum şahıs camın yanında belirdi ve araç içerisinde bana saldırdı.  Arabada çocuklar var dememe rağmen saldırmaya devam etti… Burnum kırıldı. İyiyim. Ancak çocukların gözü önünde böyle bir olay yaşanmasına çok üzüldüm. Üstelik onca turistin önünde oldu…

Sevgili dostlar beni herkes tanır.  Nasıl birisi olduğumu anlatmama gerek yok sanırsam.  Ancak bu olayda; Turizm Adası diyoruz adamın yaptığı ortada. Daha önce çalıştığı yerlerde benzer olaylara karışmış.  Bu adamı ülkenin en büyük işletmesi nasıl işe almış? Bu insanlar çok yoğun çalıyorlar, ama kamu hizmeti veriyorlar, bunlar denetleniyor mu? Sicillerine bakılıyor mu? Adam burnumuzu kırdı ama hala dışarıda rahatça dolaşıyor. Belki de sıradaki siz veya sizin yakınınız olacak bir sonraki sefere.  Rezillik diz boyu ülkede. Ve en üzücü olan bana bunu yapıyorlar ve adam eli kolu serbest geziyorsa diyecek sözüm yok” dedi.

Gazeteci Alihan Pehlivan geceyarısı karakola çağrıldı

Pehlivan Demirhan karakoluna çağrılarak kamera kayıtlarına dahi bakılmadığını iddia eden Pehlivan, hakkında kabahatlar kanunundan kendisine dava okunacağını söyledi. Pehlivan, kendi aracı içerisinde darp edilmesine rağmen büyük şaşkınlık içinde olduğunu belirterek, (10 Nisan2022) bugün saat 09.00’da mahkemeye çıkarılacağını vurguladı.

Büyükelçi’den Kınama

Türkiye Cumhuriyeti  KKTC Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun sosyal medya hesabından kınama mesajı paylaştı. Fevzioğlu: “Gazeteci Alihan Pehlivan bugün trafikte bir maganda tarafından darp edilmiş. Toplum İçinde yaşamayı öğrenememiş bu vahşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını dilerim. Sayın Pehlivan’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, işlenen bu suçu kınıyorum.” Dedi.

Ajans Cyprus & Kıbrıs Haber Ajans ailesi olarak meslektaşımıza yapılan bu acımasızca saldırıyı kınıyor Pehlivan ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments