Pazar, Mayıs 12, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinKaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Boğaz'ın yanı başındaki evinin kirasını duyanları...

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç’ın Boğaz’ın yanı başındaki evinin kirasını duyanları şaşırttı! Ev sahibi mahkemeye başvurdu! Bakın ne kadar istiyor


Son olarak Demet Akalın’ın kiracısına isyan ederek söylediği sözler gündeme gelmişti. Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı konusunda bir ünlü isim daha kervana katıldı.

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç ile ev sahibi arasında kira anlaşmazlığı yaşandı.

Feraye Tanyolaç’ın Boğaz’ın yanı başında, Bebek’te bulunan Arif Paşa Korusu’nda 11 bin liraya oturduğunu duyanlar şaştı kaldı.

BEBEK’TE KİRA FİYATLARI…

Sabah’ta yer alan habere göre; ev sahibi Gülsüm Suna Çakmur, yaklaşık 8 yıldır evinde oturan Tanyolaç’ın kirasının 80 bin lira olarak tespit edilmesi için mahkemeye başvurdu. Ev sahibi, “Evimi gasp etti. Gecekondu kirası veriyor. Neredeyse yok sayılacak bir kira ücretini ödeyerek keyif sürüyor” dedi.

Ev sahibi ayrıca Bebek’te emsal dairelerin kirasının 100 bin ila 200 bin lira arasında değiştiğini belirterek, yeni kira bedelini kabul etmeyen Tanyolaç’ı mahkemeye verdi.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
O sözleri gündemde! O sözleri gündemde! “Helal olsun” dedirtti
Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiğini duyunca şaşırdı! Hasan Can Kaya-Cem Yılmaz polemiğini duyunca şaşırdı! “Hiçbir komedyen de…”
'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde‘Para’ açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de ‘Tinder’ yorumuyla gündemde





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments