Perşembe, Mayıs 2, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısKaranfil: “Çalıştık, hep birlikte başardık. Lefke'nin çehresi değişiyor”

Karanfil: “Çalıştık, hep birlikte başardık. Lefke’nin çehresi değişiyor”

Ulusal Birlik Partisi Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil, Cengiz Topel hastanesinde sağlık anlamında büyük ihtiyaç olan tomografi cihazının uzun bir süre sonra Cengiz Topel hastanesine tomografi cihazının konuşlanacağını müjdeledi.

Katıldığı televizyon programında yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Fırtına Karanfil, Lefke ilçesinde hayata geçirdikleri hizmetleri izleyicilerle paylaştı.

“BU GURUR HEPİMİZİN”

Karanfil, Cengiz Topel hastanesinde büyük ihtiyaç olan tomografi cihazının hastanede artık yer alacağının müjdesini verirken, yapılan çalışmalar neticesinde tomografi odasının son düzenlemelerin yapılmaya başlanacağını, kısa bir süre içerisinde faaliyete geçeceğini duyurdu. Karanfil sözlerini şöyle sürdürdü; “Başbakan’a, Sağlık Bakanına, Cengiz Topel kalkındırma derneği başkan ve yönetimine, Cengiz Topel Hastanesi Başhekim ile doktorlarına, hemşirelere, çalışanlara ve bölge halkıyla birlikte koyduğumuz hedefi başarmada katkı koyan herkese canı gönülden teşekkür ederken, Ulusal Birlik Partisi hükümeti olarak hizmet odaklı çalışmaya devam edeceğiz. 50 yıl sonra tomografi cihazının özelde Lefke Güzelyurt halkına hizmet edeceği, genelde de Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu hastanesinin tomografi bağlamında kısmi bir rahatlama sağlanacağı hedeflenmektedir. Bunu başarı, hep birlikte çalışmanın bir ürünüdür.

“LEFKE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Göreve geldiği ilk günden itibaren yıkılma tehlikesi ile kapatılan Lefke mahkemesinin tadilatının tamamlanması için tüm enerjisiyle çalışan Karanfil, tadil edilen Lefke Mahkemesinin kısa sürede halka hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments