Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporİsmail Kartal: Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz

İsmail Kartal: Gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz


UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. maçında Fenerbahçe, deplasmanda Spartak Trnava ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve futbolculardan Joshua King açıklamalarda bulundu.


İsmail Kartal, 5 Ekim Perşembe günü oynayacakları karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu.


“Yarınki Trnava takımının analizini de yaptık, dersimize çalıştık. 3 puan almak istiyoruz, gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz. 11 oyuncumuzun bizim beklentimize cevap vererek ellerinden gelenin en iyisini yapacağını düşünüyorum.”


“Pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz”


Kartal, pozitif futbol oynamaya çalıştıklarını vurguladı.


“Oyunun geneline baktığınızda takımımızda herkes her an gol atabilir. Pozitif futbol oynamaya çalışıyoruz. Kadroya daha karar vermedim, yarın sabah karar vereceğim. Bizim için 14’te 14 ya da 20’de 20’nin bir önemi yok. Bunları oyuncularıma Samandıra’da yasakladım. Her ilk oynayacağımız maçın sezonun en önemli maçı olduğunu hatırlattık. 3 puan için geldik, hazırlıklarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. İlk oynayacağımız maç sezonun en önemli maçı. Deplasmanlarda gol yemememiz takım savunmasının her maça ne kadar ciddiyetle hazırlandığının göstergesi.”


[Fotoğraf: DHA]


“Takım olarak iyi durumdayız”


Joshua King, takım olarak iyi durumda olduklarını belirtti.


“Buraya galibiyet için geldik. 3 puanı elde etmek için geldik. Takım olarak iyi durumdayız. Şu ana kadar 14 maçın tamamını kazandık. Yarın da amacımız isteğimiz galibiyetle maçı tamamlamak olacak.” 


“Rekabetin her türlüsü takım için faydalıdır”


King, rekabet olmasının faydalı olduğunu söyledi.


“Nelerle karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz. Rakibi çok fazla bildiğimi söyleyemem. Rekabetin her türlüsü takım için faydalıdır. Bu rekabet olunca oyuncular kendi performanslarını en üste çıkarmaya çalışıyorlar. Başta benim için zordu süre almak. Benim amacım hocamın işini zorlaştırmak. Antrenmanlarda kendimi iyi bir şekilde sunmak istiyorum. Forma şansı geldiğinde en iyisini ortaya koymaya çalışıyorum. Takım içinde çok fazla iyi oyuncu var. Kendi pozisyonumda da öyle oyuncular var. Asıl isteğimiz oynayacağımız her maçtan galibiyetle ayrılmak. Bu rekabet unsuru oyuncuların kendisini geliştirmesi için önemli unsur. Her zaman iyi performans ortaya koymalısınız çünkü koyamazsanız sizin yerinize diğer takım arkadaşlarınız oynayacaktır.”


Fenerbahçe, Spartak Trnnava maçına hazır


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. maçında deplasmanda Spartak Trnava ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Anton Malatinsky Stadyumu’nda teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından iki gruba ayrılan futbolcular pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel çalışmalarla sona erdi.  

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments