Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporHatayspor gelecek sezon antrenmanlarını Erdemli’de yapacak

Hatayspor gelecek sezon antrenmanlarını Erdemli’de yapacak


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi beraberinde Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Hatayspor Kulübü Başkanı Aydın Toksöz, Teknik Direktör Volkan Demirel ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Türkiye’nin en büyük atış poligonu özelliğine sahip Erdemli Atış Poligonu tesislerini gezerek tesis hakkında Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin’den bilgi aldı.


Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hatayspor için gelecek sezonu hazırlıkları için Erdemli Atış Poligonu tesisleri tahsis edildi. 


“Hatayspor, 6 şubat depreminden sonra tesisleri zarar gördüğü için antrenman yapacak yer konusunda çalışmalar yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız Hatayspor için burayı kendi tesisleri yapılana kadar tahsis etti. En az bir yıl boyunca burada misafir olarak kalacaklar ve antrenmanlarını burada yapacaklar. Bugün tesisimizi gezdik ve çok güzel bir tesis ancak futbol sahası eksiği bulunmaktadır. Onun için yapımına başlanılan sahamızı da gördük. Antrenman için buraya 2 adet futbol sahası yapılacak. İnşallah kısa sürede antrenman yapılacak saha da yapıldıktan sonra bir eksiği kalmayacak. Ayrıca Hatayspor gelecek sezon maçlarını da Mersin Stadı’nda yapacak. Bu çalışmalara Türkiye Futbol Federasyonu olarak gereken desteği vereceğiz.”

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments