Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporHatay'da kazanan yok - Son Dakika Haberleri

Hatay’da kazanan yok – Son Dakika Haberleri


Hatayspor ile Pendikspor, Mersin Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi hakem Muhammet Ali Metooğlu yönetti.


Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan Hatayspor, 47. dakikada Rivas ile 1-0 öne geçti.


Pendikspor 90+4. dakikada Kappel’in golüyle eşitliği sağladı ve maçın skorunu 1-1 olarak belirledi.


Ligdeki galibiyet hasretini 8 maça çıkartan Hatayspor 21 puanda kaldı. 8 maçtır kazanamayan Pendikspor da 16 puanda kaldı.

[Fotoğraf: AA]


İLK YARININ ÖNEMLİ ANLARI


8. dakikada ceza sahasında topla buluşan Rivas, meşin yuvarlağı penaltı noktasında önündeki Hodzic’e çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda top auta gitti.


44. dakikada Hatayspor gole yaklaştı. Rivas’ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Hodzic’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, kaleci Erdem Canpolat meşin yuvarlağı kornere gönderdi.


Her iki takımın da pozisyon üretmekte zorlandığı ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.


İKİNCİ YARININ ÖNEMLİ ANLARI


46. dakikada sol kanatta topla buluşan Ghoulam, meşin yuvarlağı ceza sahasındaki Dadashov’a gönderdi. Dadashov’dan önce araya giren Alpaslan topu kornere gönderdi.

Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]


GOL – 47. dakikada Hatayspor öne geçti. Ghoulam’ın kullandığı kornerde topa ön direkte Serkan müdahale etti. Penaltı noktasında gelen meşin yuvarlağı Kilama altıpas içerisindeki Rivas’a gönderdi. Rivas’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-0.


59. dakikada sol kanatta İbrahim Akdağ’ın ortasında defanstan seken topu önünde bulan Diaby, meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.


69. dakikada sol kanattan gelen Lamkel Ze, ceza sahasındaki Dele-Bashiru’yu gördü. Bu oyuncunun çaprazdan vuruşunda kaleci Erdem Canpolat meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.


87. dakikada Pendikspor rakip ceza sahasında etkili oldu. Ceza sahasında oluşan karambolde Pendiksporlu futbolcular meşin yuvarlağa dokunamadı ve top kaleci Erce Kardeşler de kaldı.


GOL – 90+3. dakikada Pendikspor beraberliği buldu. Hataysporlu futbolcular ceza sahasındaki meşin yuvarlağı uzaklaştıramadı. Sağ çaprazda topla buluşan Midtsjö’nün pasına Aburjania müdahale edemedi. Topu önünde bulan Kappel’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1.


Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Fotoğraf: AA[Fotoğraf: AA]


Stat: Mersin


Hakemler: Muhammet Ali Metoğlu, Mehmet Kısal, Bersan Duran


Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi (Dk. 76 Kerim Alıcı), Kilama (Dk. 76 Burak Bekaroğlu), Maksimovic, Ghoulam, Ömer Faruk Beyaz (Dk. 63 Dele-Bashiru), Hodzic, Görkem Sağlam (Dk. 82 Aabid), Aburjania, Rivas, Dadashov (Dk. 63 Lamkel Ze)


Siltaş Yapı Pendikspor: Erdem Canpolat, Serkan Asan (Dk. 85 Kappel), Berkay Sülüngöz, Alpaslan Öztürk, Emre Taşdemir (Dk. 60 Thuram) Erencan Yardımcı, İbrahim Akdağ (Dk. 85 Erdem Özgenç), Gökcan Kaya, Midtsjö, Diaby (Dk. 60 Romero), Halil Akbunar (Dk. 90+5 Çekiçi)


Goller: Dk. 47 Rivas (Hatayspor), Dk. 90+3. Kappel (Pendikspor)


Sarı kartlar: Dk. 20 Ghoulam, Dk. 80 Dele-Bashiru, Dk. 87 Erce Kardeşler, Dk. 88 Maksimovic (Hatayspor), Dk. 72 Alpaslan Öztürk (Pendikspor)


Volkan Demirel: Bir puana üzüldük


Hatay'da kazanan yok


Atakaş Hatayspor’un teknik direktör Volkan Demirel, Mersin Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, beraberlik serilerine bir maç daha eklediklerini söyledi.


Bugün gol attıklarını ancak skoru koruyamadıklarını anlatan Demirel, bunu da oyuncuların skoru koruma amaçlı geriye yaslanmasından kaynaklandığını vurguladı.


Demirel, oyuncuların bu maçı kazanmak istediğini ifade etti.


“Onların da derdi 3 puan. Neticesinde bir puan aldık. Bir puana üzüldük ama önümüzdeki maçlarda savunma ve hücum anlamında daha doğru duruşlar yapacağımızı düşünüyoruz ve ona göre çalışacağız.”

Hatay'da kazanan yok


Ivo Vieira: Oyuncularım mücadeleyi bırakmadı


Siltaş Yapı Pendikspor Teknik Direktörü Ivo Vieira da maçın ilk yarısının kendileri için iyi geçmediğini ifade etti.  Vieria, maçın sonunda attıkları golle bir puan aldıklarını vurguladı.


“Kafamızdaki organizasyonları yapamadık. İkinci yarıda da beklemediğimiz bir gol yedik. Oyuncularım mücadeleyi bırakmadı. 4-5 pozisyonumuz vardı. Sonunda da hak ettiğimiz golü bulduk ve buradan bir puan aldık.”

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments