Perşembe, Mart 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına seyircinin Çukur dizisi anısı damga vurdu: Kafa atınca...

Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar’ına seyircinin Çukur dizisi anısı damga vurdu: Kafa atınca burnum kaydı


Exxen’de yayınlanan Konuşanlar programında yine ilginç anlar yaşandı. Oyunculukla ilgili bir anısını anlatan genç bir seyirci, burnunun yamulmasına neden olan anısıyla herkesi gülmekten kırdı geçirdi.

“30 BİN LİRA OLUNCA BABAM YAPTIRMADI”

Oyuncu ajansının istediği videoyu çekmek için arkadaşlarıyla bir Çukur sahnesini canlandırmaya çalışan seyirci yaşadıklarını şöyle anlattı:

k3

“Ben bir ara oyunculukla ilgileniyordum. Ajans bana oyunculuğunu gösteren bir video çekmemi istedi. Çukur’dan bir aksiyon sahne çekeyim dedim. Arkadaşlardan da yardım istedim. Gaza gelmek için Gazapizm müziği de açtım. Arkadaşa ‘Ben sana yumruk atacağım, sen tutacaksın sonra sen kafa atacaksın orada keseceğiz’ dedim.

k4

Bu bana gaza gelip bir kafa attı ben yerdeydim. Bir kalktım burnum baya kaymış. Estetik fiyatı 8 bin lira falandı. Doktor bunun 1 yıl kaynaması gerektiğini söyledi. 1 yıl geçti fiyat oldu 30 bin babam da yaptırmadı. Ben böyle kaldım”

k5

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek acı haberi paylaştıKızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek acı haberi paylaştı
Küvette üstsüz poz vermişti! Dekoltesiyle adeta büyülediKüvette üstsüz poz vermişti! Dekoltesiyle adeta büyüledi
Emret Komutanım'ın 'Foto Fato'suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar'ın son haliEmret Komutanım’ın ‘Foto Fato’suydu! Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar’ın son hali





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments