Çarşamba, Mayıs 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinGüldür Güldür Show'un Cumhuriyet'in 100. yılına özel skeci dakikalarca alkışlandı! O görüntüler...

Güldür Güldür Show’un Cumhuriyet’in 100. yılına özel skeci dakikalarca alkışlandı! O görüntüler gündem oldu


BKM imzalı, Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür Show’un yeni bölümünü için Cumhuriyet’in 100. yılına özel bir skeç hazırlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına sayılı günler kala, ‘Güldür Güldür Show’ ekibi hazırladığı özel skeç ile Cumhuriyet’in nasıl ve ne şartlarda kurulduğunun altını çizdi.

hasibe eren

Güldür Güldür’ün 100. yıl özel skecine Hasibe Eren’in; ‘Vatan için savaşırken aslanlarım ne yer ne içer orada? Pişirdim size getirdim’ sözleri, Alper Kul’un askerlerin yazdığı mektupları okurken ki gözyaşları damga vurdu. Askerlerin mektuplarındaki ‘Sevgili oğlum Hasan… Çok isterdim senin büyüdüğünü görmek…’ sözleri herkesi duygulandırdı.

alper kul

Skecin sonunda tüm ekip, tam kadro sahnedeki yerini aldı. Cumartesi günü yayınlanacak olan skecin tanıtımı sosyal medyada gündem oldu.

Güldür Güldür 2

Güldür Güldür Show’un anlamlı skecini salonda izleyenler, gözyaşlarını tutamadı ve oyuncuları dakikalarca alkışladı.

Güldür Güldür 3

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Uğur Bilgin, Aylin Kontente, Erdem Yener, Mahir İpek, Aziz Aslan, Özgün Aydın, Açelya Topaloğlu, Burak Topaloğlu, Berkay Tulumbacı, Toygan Avanoğlu, Özgün Bayraktar, Ayça Koptur, Fatih Öztürk, Nazmi Sinan Mıhçı, Hasibe Özlem Eren yer alıyor.

Güldür Güldür 4

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
MASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadıMASAK onu da incelemeye aldı! Selin Ciğerci gözyaşlarını tutamadı
Müge Anlı'daki Nazmiye’ye olay yorum! "Dünya güzeli deyip..."Müge Anlı’daki Nazmiye’ye olay yorum! “Dünya güzeli deyip…”
Efsane futbolcu evlendi! İkinci kez baba oluyor Efsane futbolcu evlendi! İkinci kez baba oluyor





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments