Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinGülben Ergen ateş püskürdü! 'Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum'

Gülben Ergen ateş püskürdü! ‘Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum’


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımların yaşanmasına neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği asrın felaketinin ardından yaptığı yardımlarla dikkat çeken Gülben Ergen, kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye derneğiyle depremin yaşandığı illere anaokulu yaptırmak için harekete geçti.

Ünlü şarkıcı, depremin ardından insanların hızlı bir şekilde normalleşmesine sert çıktı. Ergen sosyal medya hesabında; “Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum” sözleri ile adeta ateş püskürdü.

Gülben Ergen; “Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum! Nefret hayatımda düşmanıma bile hissetmediğim, bana ait olmayan bir duygu. Ama bu dönemde yatışmayan öfkemle, içselleştirdiğim acımla birlikte çok net hissediyorum! Hayata geri dönebilmeyi son derece gerekli bulurken henüz buna hazır hissetmiyor ve başaramıyorum. Normalleşmeye sürecine adapte olan herkesi tebrik ederken, bunu gözüme sokulmasını istemiyorum. Yaşa ama paylaşmayıver” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Dünyanın en güzel kızı mini etekli pozuyla mest ettiDünyanın en güzel kızı mini etekli pozuyla mest etti
Transparan giyip dekoltesinin her ayrıntısını paylaştıTransparan giyip dekoltesinin her ayrıntısını paylaştı
Yeşilçam’ın erotik güzeli Feri Cansel’in hikayesi herkesi çok şaşırttı! Canice öldürüldüYeşilçam’ın erotik güzeli Feri Cansel’in hikayesi herkesi çok şaşırttı! Canice öldürüldü





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments