Cuma, Mart 29, 2024
Google search engine
Ana SayfaKültür SanatGirne ve Alsancak’ta çocuk şenlikleri düzenlendi

Girne ve Alsancak’ta çocuk şenlikleri düzenlendi

1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle, Sevim Ebeoğlu Barış Parkında yer alan Girne Belediyesi ‘Çocuk Şenliği’nde çocuklar için birçok renkli ve eğlenceli aktivite ve etkinlik düzenlendi.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amiri Serdar Tuksal , dünya çocuk gününü kutlayarak, etkinlik programı hakkında bilgi verdi.

Girne Barış Parkı’nda saat 14:00’de başlayan ve 21.00da sona erecek etkinlik kapsamında, yiyecek – içecek stantları ve şişme oyun parkları kuruldu.

Etkinlikte, Şehit Hasan Cafer İlkokulu Folklor,23 Nisan İlkokulu bando gösterileri, Karaoğlanoğlu İlkokulu Korosu’nun dinletisi, ilizyonist Enver Ateş , Obüs Show kukla şov, jonglör ve ateş gösterileri yer aldı.

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi de, Alsancak Memduh Ulugün Rekreasyon alanında , çocuk şenliği düzenledi..

Etkinlikte, çocuklar için oyun parkurları kuruldu, yüz boyama ve Palyaço gösterileri yer aldı.
Lapta Alsancak Çamlıbel belediye başkanı Fırat Ataser, tüm çocukların gününü kutlayarak, etkinliğin gerçekleşmesine katkı koyan herkese teşekkür etti.

Amaçlarının , çocukları mutlu etmek olduğunu dile getiren Ataser, önümüzdeki yıl bu etkinliği belediye çatısı altındaki tüm yerleşim yerlerine yaymayı hedeflediklerini kaydetti.

Etkinliğe katılan çocuklar da, çok eğlenceli ve güzel bir gün geçirdiklerini belirterek, çocuklara yönelik bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasını istedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments