Cumartesi, Nisan 20, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKıbrısGAZETEM yazın 3010'a gönderin... Tüm Geliri Şampiyon Meleklere Aktarılacak...

GAZETEM yazın 3010’a gönderin… Tüm Geliri Şampiyon Meleklere Aktarılacak…

KHA-Ajans Cyprus haber sitelerinde yayınlanan gazeteler artık SMS paketi ile herkesin cebinde olacak. KHA-Ajans Cyprus Genel yayın Yönetmeni Hüseyin Turan yaptığı açıklamada, SMS aracılığı ile alınacak gazeteler için ödenecek sms ücretlerinin tamamının ŞAMPİYON MELEKLERİYAŞATMA DERNEĞİ’ne bağışlanacağını açıkladı.

Turan, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği ile yapılan protokol’e göre, KKTC Turkcell ve KKTC Telsim (Vodafone) aboneleri “GAZETEM” yazıp 3010’a kısa mesaj göndererek KKTC ve Türkiye gazetelerini okuyabileceklerini ve buradan elde edilecek gelirin tamamının derneğe bağışlanacağını açıkladı.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği, KKTC Turkcell için “GAZETEM” yazıp 3010’a kısa mesaj göndererek aylık 14.90 TL ve KKTC Telsim (Vodafone)a “GAZETEM” yazıp 3010’a kısa mesaj göndererek aylık 40 SMS karşılığında bu hizmetten yararlanılabileceğini bildirdi.

Kıbrıs Haber Ajans ve Ajans Cyprus ise buradan elde edilecek gelirin tamamını Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlama kararı aldığını açıkladı.

Protokole KHA-Ajans Cyprus Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Turan ile ŞAMPİYON MELEKLERİ YAŞATMA DERNEĞİ Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Y. Karakaya imza koydular

Turan, “Siz değerli okuyucularımızın bu sosyal sorumluluk çerçevesinde “GAZETEM” haber servisine üye olacağınıza gönülden inanmaktayız, gazetelerin her sabah elinize ulaşmasını istiyorsanız 3010’a “GAZETEM” yazıp göndermeniz yeterli olacaktır. Şimdiden çok teşekkür ederiz”. ifadelerini kullandı

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments