Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporGalatasaray'da kombine yenilemesine yoğun talep

Galatasaray’da kombine yenilemesine yoğun talep


Kulüpten yapılan açıklamaya göre sarı-kırmızılılar, kombine yenileme satışlarında tarihi bir rakama ulaştı. 18 Nisan’da başlayan kombine ile VIP koltuk satışları, 19 bin adedi aşarak kulüp tarihindeki en yüksek yenileme rakamını elde etti.


En çok satış yapılan geçen seneki 3 aylık toplam rakama, bu sene mesai saatleri dışındaki bayram tatillerine rağmen, 10 iş günü içinde ulaşıldı. Önceki senelerle kıyaslandığında bu rakam, bazı senelerde 1 sezonda yapılan toplam kombine satışını geride bıraktı.


Sarı-kırmızılı taraftarlar, kombine yenilemesinde en yüksek rakama ulaşılan geçen senenin ilk gün satış adedine göre bu yılın ilk gün satışına yüzde 40 daha fazla talep gösterdi.



Galatasaray’da Başakşehir maçı hazırlıkları


Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray, 33. haftada 8 Mayıs Pazartesi günü Medipol Başakşehir’i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenman, teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki gerçekleştirildi.


Topla ısınmayla başlayan idman, dört grup halinde 5’e 1 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, topa sahip olma çalışması ve 2’ye 2 oyunun ardından 3 takımlı turnuvayla sona erdi.


Galatasaray, 5 Mayıs Cuma günü yapacağı idmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments