Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporGalatasaray Trabzon'da zirveyle puan farkını kapadı

Galatasaray Trabzon’da zirveyle puan farkını kapadı


Papara Park’ta oynanan karşılaşmada 13 ve 61. dakikada Zaha, 64. dakikada Kaan Ayhan, 80 ve 90+5. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gollerle karşılaşmadan 5-1’lik farklı galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, puanını 54’e yükselterek Fenerbahçe ile puan farkını eşitledi.


Haftaya 2 puan Fenerbahçe’nin gerisinde giren sarı-kırmızılılar, rakibinin Samsunspor ile sahasında 1-1 berabere kalarak 2 puan yitirmesini iyi değerlendirerek şampiyonluk yarışında önemli bir virajı döndü.


Sarı-kırmızılılar, haftayı 54 puanla 2. sırada tamamladı.


Galatasaray’da forvet yokluğunda santrafor olarak sahaya çıkan Zaha, takımının galibiyetinde attığı 2 gol ve 1 asistle önemli rol oynadı. Kerem Aktürkoğlu da 2 golle takımına katkı sağladı.


Trabzonspor, 6 hafta sonra kaybetti


Trabzonspor ise ligde 6 hafta sonra mağlup oldu.


Karadeniz ekibi, 37 puanla 3. sıradaki yerini korurken 2 puan gerisindeki Beşiktaş ile arasındaki puan farkını açma şansını değerlendiremedi.


Bakasetas, veda etti


Trabzonspor’dan Yunanistan’ın Panathinaikos takımına transfer olması beklenen Bakasetas da maç sonunda taraftarlara veda etti.


Maçın ikinci yarısında oyuna giren Bakasetas, karşılaşmanın bitiminde tribünlere doğru tek tek el sallayarak taraftara veda etti.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments