Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısFigen Yaman Lesinger: "YDP Her Kesimin Sesi Olmaya Çalışıyor"

Figen Yaman Lesinger: “YDP Her Kesimin Sesi Olmaya Çalışıyor”

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger köy ziyaretleri çerçevesinde  Sipahi,Yeşilköy ve Karpaz bölgesini  ziyaret etti. 

“YENİDEN DOĞUŞ PARTİSİ’NİN İÇERİSİNDE OLMAK BENİM İÇİN GURUR KAYNAĞI”

Yaptığı konuşmada Siyasete attığı adımın verdiği mutluluğu dile getiren Lesinger , “Yeniden Doğuş Partisi’nin içerisinde olmak benim için gurur kaynağı” dedi.Lesinger, Ara Seçimler’de başarılı olabileceğine inandığını söyleyerek “Yüreği vatan için atan herkesle konuşacağım” dedi ve aynı amaç doğrultusunda tek bir yürek olabilmek için bu yola çıktığını dile getirdi.

“YDP HER KESİMİN SESİ OLMAYA ÇALIŞIYOR”

Yeniden Doğuş Partisi’nde ayrım yapmaksızın her kesimden insanın olduğunu belirten Lesinger, “YDP her kesimin sesi olmaya çalışıyor” dedi.Yeniden Doğuş Partisi’nin Meclis’te iki milletvekiline sahip olduğunu ve ses vermeye çalıştığını söyleyen Lesinger, YDP’nin seçim manifestosunun içerisinde yer alan tüm maddelerini yerine getirmek için çaba gösterdiğini, bunları yapmaya başladığını ve tabanını oluşturmaya çalıştığını belirtti.

“YDP ÇALIŞMAK İSTEYEN BİR PARTİ”

“YDP çalışmak isteyen bir parti” diye konuşan Lesinger, kendisinin de böyle bir partinin içerinde olmak istediğinin dile getirdi ve meclisteki sandalye sayısının üç olması halinde “Sesimizi daha çok çıkaracağız , halka daha fazla hizmet sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Lesinger konuşmasının devamında şunları söyledi;

Kendimi eğitime ve çocuklara adayan bir kişi olarak eğitim yapısında ki eksikliklerin ve yanlışların düzeltilmesi adına insan üstü bir gayret sarf edeceğimin sözünü buradan sizlere veriyorum… Eğitim her zaman için önceliğimizi oluşturmalıdır.

Temel önceliğim eğitimin her seviyesinde kaliteyi artırmak adına çalışmalar yapmaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, ortak milli değerlerimizi özümsemiş olarak, çağdaş bilgiler ile donanımlı, düşünen, üreten ve rekabet edebilen bireyler olarak yetiştirme çabasında olmalıyız.

Son yıllarda ülkemizde boşanma oranları dikkat çekici bir artış göstermektedir. Eğitimde aileyi merkeze alan, mutlu, huzurlu ve aile birliğinin sarsılmadan devamını sağlayacak temel bilgi ve değerlerin çocuklarımıza küçük yaştan itibaren verilmesini sağlayacak müfredata yer verilmesinin mücadelesini vereceğim.

Yeniden Doğuş Partisi olarak eğitimi; uzun vadeli bir bakış açısıyla geleceğimize yatırım olarak kabul ediyor, insanımızın yaşam kalitesini yükselten, ülkemizin insan kaynağını çağdaş dünya ile rekabet edebilir donanıma kavuşturan ve hayat boyu süren bir süreç olarak görüyoruz.

Figen Yaman Lesinger olarak bireysel yeteneklere göre öğrencileri yönlendirebilecek bir rehberlik sistemi oluşturmak adına yaptığım çalışmaları bu dönemde sonlandırarak uygulanabilir bir yapıya dönüştürülmesi için mücadelem sürecektir dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments