Cuma, Mayıs 3, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısFigen Yaman Lesinger: "Halkımızın Sesine Odaklanıp Çözümler Üretmek Yolunda Tüm Gücümle Çalışacağım"

Figen Yaman Lesinger: “Halkımızın Sesine Odaklanıp Çözümler Üretmek Yolunda Tüm Gücümle Çalışacağım”

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger köy ziyaretleri çerçevesinde Değirmenlik köyünü ziyaret etti. 

Figen Yaman Lesinger “ Halkımızın sesine odaklanıp ve biriken ihtiyaçlarını bekletmeden, ertelemeden çözümler üretmek yolunda tüm gücümle çalışacağım”  dedi

Lesinger konuşmasının devamında şunları söyledi ; Ben Figen Yaman Lesinger olarak İnsan onurunu merkez kabul eden bir anlayışla insani kalkınmayı esas alarak, hak ve özgürlüklerin alanını genişletmek için çalışacak, sosyal devlet olma yolunda çağımıza ve insanımıza yaraşır uygulamaları hayata katma adına var gücümle çalışacağım.

Ülkemizin ve halkımızın toplumsal uzlaşı, huzur ve barış içerisinde kendini yenilemeye ve yaratıcı bir vizyon ekseninde ilerlemeye ihtiyacı olduğu kadar; bu yönde ciddi beklentileri ve yıllar içinde kronikleşerek çözüm bekleyen sorunları çoğunluktadır.

Bize düşen görev, halkımızın sesine odaklanmak ve biriken ihtiyaçlarını bekletmeden, ertelemeden çözümler üretmek yolunda tüm olanaklarımızı seferber etmektir.

Cumhuriyetimizin ve yasalarımızın bahşettiği özgürlüklerin her hangi bir şekilde istismar edilmesine, kişinin ya da belli çıkar gruplarının yanlış kullanmasına engel olma adına partimin verdiği mücadelede bende yerimi alacağım dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments