Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinFatih Terim'in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı

Fatih Terim’in kızı Buse Terim boşanmanın ardından soluğu orada aldı


Teknik direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim geçtiğimiz günlerde evliliğini tek celsede bitirmişti. Buse Terim, boşanmanın ardından sosyal medya hesabından, “Uzlaşarak çözemeyeceğimizi anladığımız anlaşmazlıklar nedeniyle evliliğimizi bitirme kararı aldık. Evliliğimizin bize hediyesi kızlarımız, daima önceliğimiz olacak. Bu zor geçiş sürecinde ailemizin, özellikle de çocuklarımızın mahremiyetine göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz” diyerek açıklamada bulunmuştu.


İş insanı olmasının yanı sıra ınfluencerlık da yapan Buse Terim, bu açıklamasından sonra derin bir sessizliğe bürünmüş hiçbir paylaşım yapmamıştı.

Ekran Alıntısı

Terim sosyal medya hesabından bu kez sessizliğini bozdu.

Bavul hazırladığı açıklayan Buse Terim, iş için yurt dışına seyahat edeceğini söyledi. Nereye gideceğini takipçilerinin tahmin etmesini isteyen Terim seçeneklere aşıklar şehri Paris’i, şarap başkenti Colmar’ı ve son olarak Milano’yu ekledi.

Buse Terim daha sonra Colmar pozu verdi.

Yerel Seçim 2024
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Pınar Saka'dan Sema'ya bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamışPınar Saka’dan Sema’ya bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış
Emre Aşık'ın eski karısından Yunus Emre'nin eşine zehir zemberek sözler! "Fuhuş, şantaj..."Emre Aşık’ın eski karısından Yunus Emre’nin eşine zehir zemberek sözler! “Fuhuş, şantaj…”
Somer Şef o oyuncuyla yakalandı! Yaş farkı olaySomer Şef o oyuncuyla yakalandı! Yaş farkı olay





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments