Pazar, Mayıs 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinFahriye Evcen'in yüzündeki değişim olay oldu! Son haline yorum yağdı

Fahriye Evcen’in yüzündeki değişim olay oldu! Son haline yorum yağdı


Rol aldıkları ‘Çalıkuşu’ dizisinin setinde tanışmalarının ardından 2017 yılında nikâh masasına oturan, 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit; ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu 18 Ocak’ta yaşamıştı.

Sosyal medyada eşi ve çocukarıyla zaman zaman paylaşımlar yapan güzel oyuncu Fahriye Evcen bu defa son haliyle gündem oldu.

Önceki gün eşi Burak Özçivit’in 10. Yıl Özel İkon Ödülü aldığı GQ gecesinde tarzı ve güzelliğiyle dikkat çeken Fahriye Evcen iddialı pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Fahriye Evcen 3

Her fotoğrafında yüzünün değiştiğiyle ilgili binlerce yorum alan Fahriye Evcen, bu sefer de GQ gecesine katıldığında paylaştığı videoyla adından söz ettirdi. Güzel oyuncunun yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Fahriye Evcen 2

Evcen’e sosyal medyada; ‘Estetik mi, filtre mi?’, ‘Bu o değil ki’, ‘Bir gariplik var ama anlamadım’, ‘Bu başka biri’, ‘Kendinsine bile benzemiyor’ gibi yorumlar yapıldı.

Fahriye Evcen 1

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yengesinin tedavi parasını harcayan Ezel, Müge Anlı'da! 'Hırsızdın, şimdi katil oldun' yorumlarına bakın ne cevap verdi...Yengesinin tedavi parasını harcayan Ezel, Müge Anlı’da! ‘Hırsızdın, şimdi katil oldun’ yorumlarına bakın ne cevap verdi…
Dilan Polat'tan mektup var! Görümcesi 'Tam iki sayfa' diyerek paylaştıDilan Polat’tan mektup var! Görümcesi ‘Tam iki sayfa’ diyerek paylaştı
Eski eşler mahkemelik oldu! İddialara sert çıktı Eski eşler mahkemelik oldu! İddialara sert çıktı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments