Salı, Mart 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinEylül Öztürk ve Kenan Özkan çiftinden kötü haber: 'Boşanıyorlar mı?' İlk açıklama...

Eylül Öztürk ve Kenan Özkan çiftinden kötü haber: ‘Boşanıyorlar mı?’ İlk açıklama geldi


Sevilen sosyal medya çiftlerinden biri olan Eylül Öztürk – Barış Kenan Özkan’ın boşanmak üzere olduğu haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Öztürk’ün Instagram sayfası üzerinden yaptığı imalı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

2017 yılında evlenen Eylül Öztürk ve Kenan Özkan’ın 7 yıllık evliliğine nazar değdi. 2 çocukları olan ikilinin arası açıldı. Ünlü çift boşanmanın eşiğine geldi.

İddiaların ardından Eylül Öztürk saklamadan tüm gerçekleri tek tek anlattı.

kennan yok mu

Bir takipçisinin “Kenan yok mu?” sorusuna Öztürk; ‘Var ama her zamanki gibi yok. Şaşırdık mı? Neyse, en azından elimden geleni yapmadım demem. Fazlasıyla yaptım’ yanıtı dikkat çekti.

yokken

”ESKİSİNDEN ÇOK ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIM”

Yine ardından başka bir takipçisinin ‘Yokken napıyor mesela?’ sorusu üzerine ise Öztürk kendini tutamadı ve ‘Bilmiyorum ama bizimle değil. Nerede olduğunu bilmiyorum arkadaşı var yanında. Neyse kızlar boşverin her şey olacağına varır, ben nerelerden sağ çıkmadım. Bunu da atlatacağım. Eskisinden çok çok daha iyi olacağım. Kendime de çocuklarımıza da sözüm olsun.’ yanıtını verdi.

eylül onlinee

BOŞANMA İDDİALARINA YANIT GECİKMEDİ

Eylül Öztürk tüm bu paylaşımların ardından hakkında çıkan boşanma haberlerine yine sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Öztürk’ün açıklaması şöyle;

”PROFESYONEL DESTEK ALIYORUZ”

”Biz 7 yıldır evliyiz hatta 8 olacak. Çocuklar olduktan sonra dengelerimiz değişti ve bu her evlilikte oluyormuş. Biz bu dengeleri oturtmaya çalışıyoruz ama başaracağız yoksa boşanmak en kolayı. Profesyonel destek de alıyoruz”

”HER ŞEY YOLUNDA” PAYLAŞIMI GECİKMEDİ

Evliliğindeki krizi tatile çıkarak atlatmaya çalıştığını dile getiren fenomen Eylül Öztürk’ten yeni bir açıklama daha geldi. Öztürk şu ifadeleri kullandı;

eylül özkannn

”HER ŞEY YOLUNDA…”

”Basında çıkan boşanma haberlerine istinaden, inanın boşanmak emeklerimize yakışmayacak kadar kolay. Kenan da ben de bunu asla istemiyoruz ve izin vermemek için de elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Anlık barışmalardan ziyade, bir daha birbirimizi kırmamak üzere bir anlaşma yaptık. En azından aynı konularda kırmamak için.. yoksa hayat bu, belki yarın başka kırgınlıklar olur ama onu da sevgimizle aşarız, hep aştık. Her şey yolunda ve sizi seviyoruz!

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yeşilçam’ın ela gözlü güzeliydi! Son hali şaşırttıYeşilçam’ın ela gözlü güzeliydi! Son hali şaşırttı
Hasan Can Kaya konuğunun derin dekoltesini görünce dayanamadıHasan Can Kaya konuğunun derin dekoltesini görünce dayanamadı
Show TV'den flaş hamle! Yayın yasağı olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü yarıda kesildi!Show TV’den flaş hamle! Yayın yasağı olan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yarıda kesildi!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments