Perşembe, Nisan 25, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinEbru Polat yine sınırları zorladı! Taytını çekip kalça şov yaptı

Ebru Polat yine sınırları zorladı! Taytını çekip kalça şov yaptı


Her yaptığı olay olan ve son zamanlarda yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Ebru Polat yine sınırlarını zorladı. Polat ev halini paylaştı. Taytını yukarı çekip tişörtünü kıvıran Ebru Polat kalça şovu ile takipçilerini mest etti.

Hem cesur pozları hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.

Zaman zaman harcamalarıyla gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat bu defa ‘5 dakikada ev modundan çıkış’ notu ile bir video paylaştı. Kalça dansı yaptığı videosu sosyal medyayı ikiye böldü.

Ebru Polat 2

Bazı takipçileri Ebru Polat’ı eleştirirken bazı takipçileri ise beğenisini dile getirdi.

Ebru Polat 3

İzmir doğumlu Ebru Polat, 30 Haziran 1983 yılında dünyaya geldi. Erken yaşlarda bale eğitimi alan Polat, müzikle küçük yaşlarda tanıştı.

Ebru Polat 4

Lisans eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayan güzel şarkıcı, bir süre avukatlık yaptıktan sonra Londra’da Royal Akademi’den müzik eğitimi alarak 2007 yılında ‘Çetin Ceviz’ isimli ilk albümünü çıkardı.

Ebru Polat 5

Ebru Polat 6

Ebru Polat 7

Ebru Polat 11

Ebru Polat 10

Ebru Polat 9

Ebru Polat 8

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İddialı poz! İddialı poz! “Altına etek giymeyi unutmuş”
Duştan çıkıp bornozuyla poz verdi! İçine hiçbir şey giymedi  Duştan çıkıp bornozuyla poz verdi! İçine hiçbir şey giymedi
Esra Ezmeci başörtülü pozunu paylaştı! O detaylar takipçilerini rahatsız ettiEsra Ezmeci başörtülü pozunu paylaştı! O detaylar takipçilerini rahatsız etti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments