Pazartesi, Mayıs 6, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporDemir Yumruk Ünvan Maçında

Demir Yumruk Ünvan Maçında

Dünyanın her bir köşesinde KKTC Bayrağını dalgalandıran Avrupa Şampiyonumuz, “Demir Yumruk” lakaplı Metin Turunç, İstanbul’da unvan maçına çıkıyor.

Kendi imkanlarıyla çalışmalarını sürdüren ve öz kaynaklarıyla ülkemizi temsil eden milli gurur Metin Turunç 18 Şubat tarihinde İstanbul’da unvan maçına çıkacak. 3 hafta önce çıktığı müsabakada rakibinin omuzunu yırtarak rakibinin maçı bırakmasını sağlayan Turunç bu kez, Azerbaycanlı rakibi ile karşı karşıya gelecek. 2 kez dünya şampiyonu olan Azerbaycanlı rakibi ile zorlu bir maça çıkacak olan Turunç, yine başarıyı göğüslemek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ajans 392’ye açıklama yapan Turunç, zorlu bir maç olacağını, kardeş ülke Azerbaycan’ın 2 kez dünya şampiyonu olmuş sporcusuyla dövüşeceklerini dile getirerek, KKTC bayrağını gururla dalgalandırmak istediğini dile getirdi. Maçı alması durumunda Euro Dünya şampiyonluk kemeri için mücadelesinin devam edeceğini hatırlatan Turunç, “Bayrağımızı dalgalandırmaktan hep gurur duydum, gurur duyuyorum, kazanacağım her galibiyeti her zaman olduğu gibi yine Kıbrıs Türk halkına armağan ediyorum.” Dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments