Cuma, Mayıs 17, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinCeyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini bitirmişti! Bülent Şakrak yeni imajıyla sosyal...

Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini bitirmişti! Bülent Şakrak yeni imajıyla sosyal medyayı salladı


Evliliklerindeki krizi atlatamayan ve terapinin de sonuç vermediği ilişki sonrası Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti ayrılık kararı aldı. 2015 yılında dünyaevine giren ünlü çift Temmuz ayında anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin Ödemiş Adliyesi’nde görülen boşanma davası, sadece 15 dakika sürdü.

Boşanmanın ardından imaj tazeleyen Bülent Şakrak sakallarına veda etti. Şakrak’ın yeni imajı sosyal medyada beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Şakrak yeni tarzını; “Bizde laf yok, hep icraat. Al sana tüysüz Şakrak. Daha önce belirttim taşkınlık istemiyorum” notu ile paylaştı.

Bülent Şakrak 2

Ünlü isme sosyal medyada; ‘Çok yakışmış’, ‘Çiçek gibi olmuşsun’, ‘Eliniz yüzünüz açılmış’, ‘Daha çok Fatih Ürek sanki’ gibi yorumlar yapıldı.

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Küçük Kadınlar'ın Cansu'suydu! Son haliyle şaşırttı!Küçük Kadınlar’ın Cansu’suydu! Son haliyle şaşırttı!
İddialı pozlarıyla büyüledi! Değişimi dikkat çekti! “Yüzüne ne oldu?”İddialı pozlarıyla büyüledi! Değişimi dikkat çekti! “Yüzüne ne oldu?”
MasterChef'te Cemre dengeleri altüst etti! O favori yarışmacı hüngür hüngür ağladı: "Keşke gözyaşlarımı aldırabilsem"MasterChef’te Cemre dengeleri altüst etti! O favori yarışmacı hüngür hüngür ağladı: “Keşke gözyaşlarımı aldırabilsem”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments