Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısCengo-V Girne Püsküllü ve Çocuk Parkı iyilik severlerin desteğiyle açıldı

Cengo-V Girne Püsküllü ve Çocuk Parkı iyilik severlerin desteğiyle açıldı

Cengo-V Girne Püsküllü ve Çocuk Parkı, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin maddi ve manevi destekleriyle açıldı.

Süleyman Cengiz Eminoğlu (Cengo) Vakfı, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin (Evkaf) da katkılarıyla çocuklar ve gençlerin yararı için projeler üretmeye devam ediyor.

Uzun soluklu çalışmalar sonucunda çok sayıda iyiliksever insanın katkı koyduğu Cengo-V Girne Püsküllü ve Çocuk Parkı, Evkaf’ın da maddi ve manevi destekleriyle çocukların ve gençlerin kullanımına hazır hâle getirildi.

Açılış esnasında açıklamalarda bulunan Evkaf Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, yıllardır karşılıksız iyilik yaparak vakıf geleneğini Cengo Vakfı’yla yaşatan Özge Özbekoğlu’na bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür etti.

Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması maksadıyla alternatif çözümler üretmemiz gerektiğine de değinen Benter, iyiliksever insanların bir araya geldiğinde başaramayacağı hiçbir şey yok, bu örnek proje inşallah herkese örnek olur, hep birlikte bu projeleri arttırarak devam ettiririz, ifadelerini kullandı.

Cengo Vakfı’nın kurucusu Özge Özbekoğlu ise açılışta yaptığı konuşmasında gönüllü bir ekiple çıktıkları bu mutluluk yolculuğunda sonuna geldikleri için çok mutlu olduklarını, sürdürülebilir bir bina ve parkı topluma kazandırarak yüzlerce çocuğa ulaşabilmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

 

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments