Salı, Nisan 23, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKıbrısÇatalköy-Esentepe Belediyesi Lesland 1.Çocuk Şenliği düzenleniyor

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Lesland 1.Çocuk Şenliği düzenleniyor

Çatalköy Esentepe Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan Pazar günü Çatalköy –Esentepe Belediyesi Lesland 1’inci Çocuk Şenliği düzenliyor.
Organizasyon, etkinliğe ev sahipliği yapacak Çatalköy Lesland Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirilen basın toplantısı ile duyuruldu.

Çatalköy –Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, 23 Nisan’ın, Ulu Önder Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği dünyadaki tek çocuk bayramı olduğunu anımsatarak, amaçlarının bu özel günü daha anlamlı kılmak olduğunu söyledi.

Ceyhun Kırok, çocuk şenliğini ileriki yıllarda geliştirerek uluslararası katılımlı bir organizasyon haline getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Belediye olarak, çeşitli etkinliklerle Şampiyon Melekler’in adını yaşatmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Çocuk Şenliği’nin 11.00-13.00 saatleri arasında bölge çocuklarına yönelik, 13.00’dan sonra ise tüm çocuklara açık olacağını anlatan Kırok, çocukların gün boyunca, Lesland oyun alanlarından lunaparkından ve etkinliklerden ücretsiz faydalanacağını ayrıca çocuklara ücretsiz ikramların yer alacağını duyurdu.

Lesland Kurucu Üyesi Özge Taşker Falyalı da, etkinlikle; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, ülkenin geleceği olan çocukların gönüllerince eğleneceği bir atmosfer yaratılacağını söyledi.

Özge Taşker Falyalı, organizasyon boyunca tüm hizmetlerin ücretsiz olacağını da sözlerine ekledi.

BRT

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments