Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinCamdaki Kız Sedat’ın sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Herkesin tanıdığı ünlü isim...

Camdaki Kız Sedat’ın sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Herkesin tanıdığı ünlü isim…


Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Selma Ergeç, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine Feyyaz Şerifoğlu hayat veriyor. Dizide aşkları ile gündem olan Şerifoğlu’nun güzelliği ile mest eden sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Feyyaz Şerifoğlu’nun Kanal D spikeri Merve Dinçkol ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Ünlü çift, beraberliklerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla ilan etmişlerdi. 1986 doğumlu olan Merve Dinçkol, Beykent Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü mezunu.

merve2

Muhabirlik ve editörlük yapan güzel spiker, Demirören Medya’da Öykü Cengiz ile program hazırladı. Daha sonra Gözde Atasoy’un kanaldan ayrılmasıyla Kanal D Haber koltuğuna oturdu.

cc

Sosyal medyayı kullanan Merve Dinçkol, Yargı dizisi oyuncuları arasında yer alan ve Cüneyt karakterine hayat veren Hakan Dinçkol’un kız kardeşi.

camdaki

Dinçkol’un paylaşımlarına takipçileri “Çok yakışıyosunuz”, “Çok güzelsiniz”, “Dudaklarınız kanat gibi”, “İki güzel insan” yorumlarında bulunuyor.

merve

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yargı'nın Savcı Pars'ı ateş püskürdü! "Bu zararı hak etmiyorum"Yargı’nın Savcı Pars’ı ateş püskürdü! “Bu zararı hak etmiyorum”
Oscar'a derin dekolteler damga vurdu! Arkasına bir bakan bir daha baktıOscar’a derin dekolteler damga vurdu! Arkasına bir bakan bir daha baktı
Tepkiler sonrası RTÜK'ten flaş kararTepkiler sonrası RTÜK’ten flaş karar





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments